Care e cea mai lungă stradă asfaltată de Toma anul trecut ?

„Dacă excludem Aleea Sporturilor, anul trecut în Buzău s-au asfaltat doar străzi mici ca lungime. Dacă adunăm tonele de asfalt folosite la asfaltarea acestor străzi, și lăsăm deoparte Aleea Sporturilor, o să constatăm că s-au folosit cam tot atâtea ca-n vremea lui Boșcodeală – când s-a asfaltat Bd. Unirii de la un capăt la altul”, a spus zilele trecute Fănică Bârlă la o emisiune tv.

Fostul viceprimar a folosit această replică după ce doi telespectatori i-au sugerat să „lase ciocul mic” pentru că „Toma a asfaltat în doi ani cât Boșcodeală în 20”.

Provocare

Pentru că a afirmat că Toma a asfaltat doar străzi mici (vreo 70 la număr în 2018) îi lansăm provocarea fostului viceprimar să ne spună care a fost cea mai lungă stradă făcută anul trecut.

Îi oferim ca indicii faptul că are aceeași lungime precum Aleea Sporturilor (aproximativ 1500 de metri) și nu e Izlazului (733 m) și nici Veteranilor (727 m).

Generoși am atașat și două fotografii făcute astă toamnă pe această stradă – când asfaltul era cald încă – iar reporterul s-a plictisit mergând pe jos de la un capăt la altul (și înapoi…).

Îi recomandăm domnului Bîrlă să facă tot pe jos același drum și poate apoi își va revizui un pic declarația cu străzile mici.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Capitolul la care Mărăcineni dă clasă orașelor mari din județ CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Care e cea mai lungă stradă asfaltată de Toma anul trecut ?

 • Ce tupeu poate avea sageata lu’ Boscodeala…auzi tu a asfaltat cam tot atat si Boscodeala…a asfaltat Crangul si cam atat:)) in 20 ani…

 • Dle Barla, va cunosc si stiam ca sunteti un om natural, cald si onest. Se vede de la 100 de km ca nu va simtiti in pielea dvs cand incercati sa ne aratati cum ca albul e negru pe la astfel de iesiri TV !
  DE CE va terfeliti imaginea prin asocierea cu acest „nimeni-baron local” numit Boscodeala ? DE CE ?!
  Uitati-va maine dimineata in oglinda si repetati intrebarea.

 • Pai da.Domnul Barla confunda tv.color cu alb-negru ca doar a trecut de la reparatii tv.in politica.Halal politicieni.Iar daca il apara pe Boscodeala inseamna ca e la fel ca el.Deh.cine se aseamana se aduna.

 • Oameni buni, Barla este unul dintre cățelușii care l-au stricat si pe Boscodeala. Este unul dintre consilierii, din păcate în rele, ai baronului.

 • Barla de ce latra pe la televizor ? Nu inteleg de ce nu isi vede de treaba lui ?

 • Veteranilor, poate e în plan, că de asfaltat nici vorbă!

 • „Daca adunam toate tonele de asfalt, folosite la asfaltarea acestor strazi, o sa constatam ca s-au folosit cam tot atatea ca in vremea lui Boscodeala”
  Aici ii dau dreptate domnului Barla! Asa este!!! Boscodeala a folosit tot atatea tone de asfalt, dar pe hartie, banii sunt la el in buzunar, ca strazi asfaltate nu prea am vazut cat a fost primar!! Rusine!!!

 • Intrati va rog pe strada Veteranilor, dar prin spate. O sa vedeti o strada destul de lungă asfaltată! Primarul a spus ca in curand îi va schimba numele pentru a nu se mai face confuzii.

 • Pe unde prin spate? Strada Veteranilor se întinde între capatul autobuzelor 7-8(Micro XIV) si Fabrica de bere! Trec zilnic pe-acolo!

 • Aia se numește Aleea Veteranilor, Tereaca!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.