Carmen Ichim a explicat de ce a ales să candideze la CJ și nu la Primărie

„Ne cerem scuze presei, dar nu putem face conferințe decât după-amiază. Atât eu, cât și dnul Ionescu mergem la serviciu și nu suntem genul celor care ne putem dona salariile”, a explicat azi Carmen Ichim.

Doamna e director la Garda de Mediu Buzău, iar C-tin Ionescu e șef Birou Comercial la Compania de Apă. Azi, cei doi – cei mai importanți candidați ai Pro România, au apărut pentru prima dată împreună la conferința de presă.

Tot pentru prima dată, Carmen Ichim a apărut azi în postură de candidată la președinția CJ Buzău:

„Sondajele ne-au arătat că aș avea mai multe șanse la Consiliul Județean, deși mulți ar fi dorit să candidez la Primăria Buzău. Mulți buzoieni din județ apreciază activitatea depusă de mine ca Prefect. Am intrat în competiție ca să înving, nu pentru a ieși pe locul 2. I-am comunicat domnului Neagu decizia mea, vom fi adversari și nu dușmani. Va fi o campanie elegantă, pe proiecte, cel mai bun va câștiga”, a anunțat dna Ichim.

C-tin Ionescu a fost întrebat dacă va fi urmat și de alți membri PNL la Pro România:

„Să știți că n-am sunat pe nimeni de acolo, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu patru ani când am candidat independent. Sunt lucruri care vor urma firesc, natural. Celor care-mi reproșează că am trecut de la dreapta la stânga la spun că pentru mine politica este pentru oameni și nu despre înțelegerile subterane pe care unii șefi de partid la fac doar în interes personal”, a spus Ionescu.

Viorel Dobre a anunțat că a înregistrat în jur de 400 de noi adeziuni după intrarea în partid a dnei Carmen Ichim:

„Vom avea candidați propriii în toate cele 87 de unități administrative din județ. În doar patru comune, mai mici, nu avem organizații locale”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Carmen Ichim a explicat de ce a ales să candideze la CJ și nu la Primărie

 • Vreau să devin membru al partidului PRO ROMÂNIA!
  Vă rog,imi puteti spune care sunt pașii?
  Multumesc!

 • @ Anonim
  Primul pas este sa aveti certificat medico-legal…

 • Bravo ei, suficient de deşteaptă cât să-şi dea seama că n-are nicio şansă în faţa lui Toma (lucru valabil şi pentru oricare alt eventual contra-candidat).
  Pe Neagu, însă, are şanse să-l bată (cu toate că şi Neagu se pricepe foarte bine la conducerea CJ-ului).

 • Ne bucuram ca veti avea candidati in fiecare comuna, dar sa fie desemnati cei cu sanse reale ca sa scapam de PSD. De exemplu la Berca sa nu faceti gresala sa mergeti cu domnu Vant. Cel mai bun candidat este doamna Simona Dobrita. A demonstrat-o in 2016 cand a reusit sa-l scoata primar pe fostul sot si o poate face si acum in nume propriu. Este ambitioasa, puternica, cunoscuta de cetateni si are calitati de bun gospodar. Forta doamna Simona!

 • “…pentru mine politica este pentru oameni și nu despre înțelegerile subterane pe care unii șefi de partid la fac doar în interes personal”. Serios ? Chiar crezi ce spui ? Eu nu pot sa uit ca ai fost mana dreapta(aia cu care…) a lui Bosco ! Ti-ai dovedit competenta ca viceprimar , ca consilier (cacofonie permisa in cazul tau) dar si in atatia ani de slujbas “la stat”. Cu oameni ca tine nu am curaj nici sa trec strada ! Lasa-ne si du-te …!

 • Tereaca, Ionescu nu mai e sef birou serviciu commercial, nici el nu mai stie ce este, cere-i Doamnei Savulescu organigrama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.