Care e explicația

Sunt imagini fix din același loc la o săptămână distanță.

Miercurea trecută, zeci de oameni la coadă de dimineața până după amiază. „Să angajeze, dom’le, Primăria mai mulți angajați, stăm de o oră la coadă. Bătaie de joc”
Astăzi, fix în același loc, nu mai e nimeni
Inclusiv în spate nu mai e nimeni

Care e explicația ?

„Acel boom subit de clienți a avut două cauze. Trebuie spus că 90% dintre cei care stăteau la coadă erau „clienții auto”, dacă pot să-i numesc așa. Unii au venit pentru Programul Rabla, alții erau pentru înmatricularea unor mașini mai vechi de 15 ani, aduse din străinătate, după ce s-a auzit că Ministerul Mediului va interzice înmatricularea lor” – a explicat Cristi Ceaușel, șeful Direcției Economice din Primăria Buzău

Ceaușel a mai comunicat un aspect interesant.

„Unii dintre cei care stăteau la coadă aveau, atenție, 40 de dosare, unii 20, alții 10. Sunt acei comercianți auto, dvs. le spuneți samsari, eu nu-mi permit, unii au firme, cu asta se ocupă, e afacerea lor. Când venea un astfel de client, vă dați seama, că ținea cu orele blocată o funcționară de la ghișeu”

Întrebare de final. Dacă Primăria angaja săptămâna trecută vreo 5-10 funcționare ca să facă față puhoiului de clienți, ce făcea azi (când bate vântul pe acolo) cu ele ?

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Care e explicația

  • Poza aia de „azi” e facuta dupa program, ieri. Acum 5 min am trecut prin fata primariei si este o coada onorabila acolo. O zi frumoasa!

  • De profesionalizare a personalului, eficientizare și detașare temporară a auzit reporterul? Sau asta nu face parte din sistemul „kaizer”! Se putea ușor detașa câteva persoane, din rândul polițiștilor locali/șefilor acestora, de exemplu, sau din alte birouri unde se taie frunză la câini, pregătiți în prealabil pentru astfel de situații și problema era rezolvată!

  • si alta intrebare: daca s-ar rezolva doar online pentru societati sau cei care au mai mult de doua dosare? Sa stea la coada doar cei care nu au posibilitati/abilitati de online. Cine inmatriculeaza 10,20,40 de masini sa depuna si sa ridice doar online. Dar online nu se poate elibera deloc certificatul fiscal pentru auto. De ce? poti doar sa depui documentele online.

  • Vă asigur că e de azi, reporterul a făcut-o la după 08.30, după ce și-a dus copilul la grădiniță.

  • Nu vi se pare ciudat ca pentru permisul auto trebuie sa iei cazierul de la Politie si sa-l duci la alta structura din Ministerul de interne in aceeasi localitate ?
    Era greu al dracului sa interconecteze bazele de date in cadrul aceluiasi minister ?!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.