Care e misiunea jandarmilor

Pază non-stop impusă de autorități la blocul dintr-un cartier buzoian în care se află cei trei buzoieni care au intrat în contact direct cu femeia de 73 de ani – la care s-a confirmat aseară prezența coronavirus.

În fața blocului a fost postat de aseară un echipaj MAI care să se asigure că Sebastian Silvestru, prietena acestuia și elevul de 16 ani nu vor părăsi locuința.

Cei trei vor sta în carantină la domiciliu pentru 14 zile, dacă nu cumva astăzi vor primi vești proaste.

Celor trei li s-au luat probe pentru a se vedea dacă au luat sau nu virusul de la femeia de 73 de ani, mama lui Sebastian Silvestru.

Să sperăm că testele vor ieși negative și că îngrijorarea care i-a cuprins pe buzoieni de aseară se va diminua.

În schimb, dacă testul va releva că vreunul din cei trei are covid-19 vor apărea imediat întrebări dacă nu cumva au fost îmbolnăvite și alte persoane. Colegi de serviciu de-ai femeii (farmacistă la spitalul județean), colegi de-ai elevului (clasa X-a A de la Hasdeu) sau persoane care au intrat în contact cu Sebastian Silvestru.

Mama acestuia – la care s-a confirmat prezența virusului – a fost transferată aseară la București la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, pentru a beneficia de îngrijiri de specialitate.

Citește și: Mama lui Silvestru trebuia să intre imediat în izolare la domiciliu. Autorități depășite/păcălite! CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Care e misiunea jandarmilor

 • Foarte bună măsura luată de Jandarmerie! Să nu-i scape din ochi nicio clipă ! Dar vrem să se implice şi celelalte autorităţi, oficialităţi…!

  Domnilor directori de la Haşdeu BANU şi ŢEPELUŞ ,

  PENTRU SĂNĂTATEA LOCUITORILOR ORAŞULUI BUZĂU, aveţi obligaţia ca în cel mai scurt timp să puneţi la dispoziţia Autorităţilor, Presei şi DSP-ului lista cu toate persoanele de contact ale elevului-suspect de la acea clasă (atât colegi, cât şi profesori)! Toate aceste persoane trebuie URGENT verificate!
  În caz contrar, veţi fi direct răspunzători în cazul propagării coronavirusului în municipiul Buzău !
  Nu vă culcaţi pe urechea că dacă aţi închis liceul de marţi , gata, v-aţi îndeplinit sarcinile şi acum puteţi sta liniştiţi în fotoliiile de acasă, privind la tv ce se întâmplă! Aveţi obligaţia de a coopera în continuare cu Autorităţile statului , cu Presa şi cu DSP -ul, pentru a reduce la minim propagarea acestei nenorociri care a ajuns şi în Buzău!
  Vorbiţi şi cu părinţii , calmaţi-i, pentru că circulă numeroase zvonuri şi cu unii profesori din Haşdeu, chiar şi părinţi ai unor copii din Haşdeu, care au revenit recent din Italia! Şi ştiţi foarte bine ce e acolo!!! Vă rugăm să conştientizaţi necesitatea luării acestor măsuri!

 • Stai calm, testul elevului si familiei a iesit negativ. Mergi la culcare si lasa directivele plenare pentru cincinalul urmator. Se vede ca esti din generatia “aia”…
  Bea un ceai cald, mangaie pisica si vezi un meci. Esti mai castigat.

 • Greu de crezut, Catalin, ca Silvestru nu a imbratisat-o pe mamica cu Covid 19 confirmat. Daca primul test a iesit negativ nu inseamna ca nu se poate schimba situatia in urmatoarea perioada. S-a mai si plimbat prin oras cu buna stiinta. Ceva dosare penale aveti intentia sa faceti, dragi autoritati ?

 • Bine ca aresteaza oameni nevinovati si pazesc cu arme oameni nevinovati sa se asigure ca vor muri in arest, in timp ce clanurile interlope agresive se fac ca nu le vad, ca sunt conduse din umbra de sefii lor si au si ei soldateii parte din ce produc clanurile interlope.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.