Care e motivul reducerii festivalului Toamna Buzoiană

Mai puțin e uneori mai bine.

Asta e explicația pentru care în acest an va dura doar 3 zile față de 7 anul trecut.

Vorbim de festivalul Toamna Buzoiană, reînființat din 2016 de primarul C-tin Toma (mai demult exista Festivalul Recoltei).


Vedeta festivalului de la Buzău a fost an de an Petre Daea. Fie că era ministru sau nu, Daea venea la Buzău și cumpăra de la toți producătorii buzoieni

Vom face economii considerabile prin reducerea costurilor cu organizarea. Vom sprijini mai mult producătorii locali să-și vândă produsele mult mai eficient, într-un timp mai scurt. Atunci când știi că ai doar câteva zile la dispoziție să-ți faci aprovizionarea de toamnă, cu produse de calitate, vei depune mai mult efort să ajungi la Târgul de Toamnă”, a explicat pentru OPINIA viceprimarul Oana Matache.

Cele trei zile de festival vor fi vineri, sâmbătă și duminică 22-24 septembrie.

Buzoienii sunt invitați să vină cu propriile sugestii referitoare la organizarea festivalului la ghiseu.unic@primariabuzau.ro.

Proiectul de hotărâre referitor la organizarea festivalului poate fi consultat mai jos (vezi documentul pdf, click pe săgeată pentru pagina următoare).

Pr.165-Toamna-Buzoiana

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Care e motivul reducerii festivalului Toamna Buzoiană

  • Vedetele nu au fost, nu sunt și nu vor fi politicienii veniți în vizita la Buzău, nici autoritățile locale ce nu vor decât expunere pe subiect, sunt producătorii locali deja celebri pe piața legumelor din Transilvania până în Dobrogea, dacă nu credeți mergeți în Deva,Cluj, București ,Bacău si veți vedea. Organizarea unei expoziții cu iz de epoca Ceaușescu, cum și era, nu justifică nepăsarea autorităților locale! Vine Daea! Și???Ce-i Daea?? Vre-un dragon??o minge?

    Răspunde
  • La anul va ține doar o zi „marele târg”.

    Răspunde
  • Vai…s-a pus Oana pe făcut economii!! Apropo…Ionela Viorela ce mai face Auraș? Cred că alde’Bobu, Dincă, Postelnicu et.comp. ar fi cel puțin invidioși să vadă ce economii face Oana Matache!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.