Care e răspunsul autorităților

„Alo, Primăria! E oglindă pe jos! Ce faceți ?”.

Sunt numeroase astfel de mesaje și poze în această seară pe facebook-ul buzoian.

Printre comentariile șoferilor, „i-a luat din nou prin surprindere” și „nu mai sunt bani, s-au cheltuit la revelion”, apar și cele ale viceprimarului Ionuț Apostu.

„Utilajele de deszăpezire sunt deja pe traseu”, a comentat vicele, care a inserat și două fotografii.


Din păcate, „deszăpezirea” de acum are și efecte negative serioase pe termen lung.

Clorura de sodiu atacă asfaltul, iar nisipiul ajunge în canalizarea orașului, contribuind la înfundarea țevilor.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Care e răspunsul autorităților

 • Da, dar clorura de calciu nu ataca asfaltul. Dacă ar mai fi rămas bani…

  Răspunde
 • Semafor ACR nu merge de 2 saptamani, este haos !!

  Răspunde
  • De n-ar mai merge nici un semafor în oraș, ce bine ar fi !

   Fix de când nu mai merge acel semafor, nu mai stau ca dobitocul zeci de secunde ci trec imediat ce am oportunitatea, de obicei în câteva secunde.

   Ghiciti din trei încercări de ce se formează cozi ca la balamuc la intersectia cu Bălcescu și Transilvaniei dar în alte zone, nu !

   În intersecțiile mari ar trebui giratoriu, nicidecum semafor, că să stai ca dobitocul sa te uiți la niste culori, unde mai pui că este și mult mai periculos.

   Răspunde
 • Urmeaza exfolierea accelerată a tencuielilor blocurilor din Buzău. Știind că doar 4 blocuri s-au construit după Revoluție (unele au fost începute înainte de 89 și finalizate după, cum e cazul ANL-urilor de la Bazin, unde pe 13 ian a.c. scria alt site ca ploua cu tencuiala), din marea de cladiri inalte ridicate in anii 50 (nu foarte multe, din fericire), 60, 70 și 80, adică TOATE, cam ce tzunami credem că nu urmează de Apostu urmărește mașinile de deszăpezire pe traseu, să le facă poze ca să știe cetățeanul că omul muncește exemplar si la vedere, ignorand problemele reale?
  Toma a scapat o tura, cand a picat traversa din podul ”Marghiloman” in fata autobuzului, iar de atunci ignora complet bomba atomica cu ceas de la Buzau. Poate si sper sa nu fie nevoie, dar ii urez putere în a da cu subsemnatul, daca tot nu-și deranjează subalternii să kaizăn și ei oleacă mai cu abilitate și profesionalism.

  Răspunde
 • Băi, nene, cum o dai cu ăștia tot nu-i bine… ba cârăie că n-au patinoar, acum cârâie că de ce e patinoar… 😉

  Răspunde
 • Cam bataie de joc deszapezirea lor.
  Au trecut doar pe cateva artere mari si atat.
  Pe stradutele din cartiere n-au intrat utilajele decat sa depoziteze zapada luata de pe strada principala, in rest deszapezirea s-a facut doar datorita cetatenilor ce au circulat cu masina si au compactat zapada pana s-a ajuns la negru.
  Acum doua zile eram parcat intr-o parcare din cartier cand prin fata mea trece utilajul, bineinteles cu lama sus, iar din urma lui un altul care avea niste zapada pe care a depozitat-o in zona ghenei de gunoi, blocand un loc de parcare.
  Pana si camioanele de gunoi au ramas impotmolite si patinau pe loc pe aleile care duc spre ghenele de gunoi.
  Cei din primarie au impresia ca masinile se teleporteaza direct pe Unirii, ca vad ca nu planuiesc deloc sa deszapezeasca si pe stradutele dintre blocuri unde e dezastru si te chinui sa iesi cu masina si dupa ce dai la lopata sa mai eliberezi din zapada din jurul masinii. Nu mai zic de parcarile dintre blocuri, ei n-au intrat cu o lama pe stradute, ce sa mai zici de parcari.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.