Care e scopul și traseul

Primarul Toma și directorul Trans Bus au anunțat azi reînființarea traseului 9.

Anunțul a fost făcut azi la recepția Centrului Intermodal de pe Calea Eroilor
Două trasee de autobuze municipale, asta în primă fază, vor avea stație aici
Gică Toader, director Trans Bus: „Imediat ce Primăria Buzău ne va da în administrare Centrul Intermodal, stația de la patinoar a autobuzului 1 va fi mutată aici. Tot aici vor fi mutate – cu stație terminus – autobuzele Trans Bus de pe rutele Stâlpu, Merei, Lipia, Merei, asta cu excepția curselor de dimineață și după-amiază, când oamenii intră și ies de la serviciu. După ce la Centrul Intermodal vor ajunge și autobuzele de pe traseele județene al Consiliului Județean Buzău, cu stații acum la Piața Săracă și Autogara Nord, vom înființa traseul 9. Ruta va fi una în inel, cu plecare și venire la Centrul Intermodal, cu traseu prin Centru și pe la Gara CFR”
Autobuzul 9 va avea tocmai rolul de a prelua călătorii de pe traseele județene către oraș și invers. Se luase inițial în considerare ca autobuzul 10 să facă o buclă pe la Centrul Intermodal, dar s-a renunțat la această idee

Vom reveni cu informații legate de Centrul Intermodal.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Care e scopul și traseul

  • O intrebare pentru TRANSBUZ, calatorii de la Stalpu, Merei și Lipia, ca să ajungă în centru sau la gara, vor mai plăti încă un bilet de autobuz?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.