Care e starea celor doi tineri din bolidul care a rupt stâlpul

Mai „șifonat” din accidentul de la Mierea a ieșit pasagerul de 25 de ani. Pe partea lui, VW-ul scăpat de sub control a izbit și secerat stâlpul de electricitate.

Astăzi, tânărul de 25 de ani a fost mutat la un spital din București. Cu ambele picioare rupte. Plus un traumatism cranian sever. Dar, veste bună, în afara oricui pericol.

Mult mai bine e șoferul de 20 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului (alcoolemie 1,01 mg/l în aerul expirat).

Acesta se află internat la spitalul din Buzău – secția Ortopedie cu traumatisme la membrele superioare și inferioare.

Din spusele polițiștilor rutieriști, șoferul de 20 de ani a scăpat VW-ul de sub control în timp ce efectua o depășire. Cei doi tineri veneau de la Haleș și se îndreptau către mun. Buzău.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Care e starea celor doi tineri din bolidul care a rupt stâlpul

  • Mă tot întreb dacă șoferul ăsta va învața ceva din toată această tărășenie! Oricum, pentru astfel de situații, ar trebui să aibă posibilitatea să-și redobandească permisul de conducere după minim 10 ani și numai după trecerea a cel puțin 2 teste psihologice plătite de el și numai în fața unei comisii de specialiști!

  • Eu sper să nu aibă această posibilitate de a-și redobândi permisul. Oricum nu e la prima abatere beat la volan. Eu vreau doar să spun ”Karma Is a Bitch”.

  • Pe langa idiotenia celui beat, nu pot sa nu observ absurditatea de a numi un Passat B6 bolid. In cazul asta, un Ferrari ce ar fi fost?

  • Ferrari e pentru saraci, VW pentru bogati. Autentici.

  • Mie mi se pare absurd ca decontam noi serviciile medicale ale unor cocalari. Ar trebui sa li se puna factura in mana alora care fac accidente beti, se bat pe strada si orice vatamare reiese din infractiuni (alcoolemia astuia este incadrata la infractiune, nu contraventie). Mi se pare bataie de joc la adresa oamenilor normali sa le platim tuturor betivilor si drogatilor problemele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.