„Care e urgența pentru toți acești oameni ? Alo, Poliția ?”

Fotografia și comentariul care o însoțește ne-au fost trimise cu câteva minute în urmă de un cititor.

„Acum, la Dedeman Buzău. Alo, Poliția ? Care e urgența pentru toți acești oameni ? Întreb, n-ar fi oare bine ca un echipaj de poliție sau de jandarmerie să-i întrebe referitor la urgența lor. Nu mi se pare corect ca unii să se teamă să meargă să-și ia o pâine de la magazinul de la bloc, iar alții să n-aibă nicio treabă”, e mesajul care a însoțit poza.

Reporterul buzoienii.ro a recepționat și zilele trecute mesaje (de la alți cititori) pe această temă:

„Știți cine sunt în majoritate cei care cumpără acum de la Dedeman ? Cei întorși din străinătate și care, decât să stea degeaba, își renovează locuințele. Îi întreabă cineva dacă respectă izolarea la domiciliu ?”

UPDATE: Pe de altă parte sunt și cetățeni care văd în coada de la Dedeman un lucru bun.

„E o urgență și să ținem economia funcțională! Faptul că sunt oameni care cumpără și altceva de mâncare e un lucru îmbucurător. Înseamnă că producătorii acelor bunuri nu vor da oameni afară. De aceea, faptul că e coadă la Dedeman, dacă oamenii ăia păstrează distanța dintre ei, e un lucru bun”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

14 comentarii la „„Care e urgența pentru toți acești oameni ? Alo, Poliția ?”

 • Cu cat stam mai mult inchisi in case cu atat ne vom revenii mai greu!
  Solutia este imunizarea.. nu izolarea!
  Daca nimic nu mai functioneaza, din ce vom platii sistemul sanitar, angajatii de la interne, militarii si pe toti cei trimisi acasa din sistemul bugetar.
  S-a intrebat cineva asta?

 • Dedeman de ce nu e inchis?

 • Fraților oameni de la țară trb sa își mai ia cate ceva pentru gradina ei nu pot sta cu mana in sân,ei din aia trăiesc nu sunt toți ca noi de la oraș ei trb sa aibă în grădina că să mănânce !

 • Pai daca tie draga reporter buzoian ti se sparge un furtun de apa la chiuveta, ti se arde un corp de iluminat …etc, ce faci? Stai fara apa,stai fara lumina cu nu ai de unde sa cumperi ce-ti trebuie pentru a remedia defectiunile? Hai sa fim rezonabili!

 • @Anonim
  Du-te tu si te imunizeaza.Asta daca nu cumva o sa crapi.

 • Ganditi-va ceva mai mult.
  Poate ca oamenii cauta detergenti si produse sanitare.
  Pate ca au ramas cu un tavan varuit pe jumatate si nu vor sa stea cu el asa pana la terminarea pandemiei.
  Lumea nu sta degeaba la nicio coada……[Leo]

 • Care este raspunsul autoritatilor draga reporter?
  Eu nu ies din casa de o spt…si altii merg la cumparaturi sau plimbare la dedeman. Aia da…ordonanta militara!

 • Cu cat mai puțini oameni vor merge la Dedeman, cu atât mai mulți angajați Dedeman, ai furnizorilor lor, ai celor care asigura servicii de transport, paza, contabilitate, energie, apa, etc., vor deveni șomeri și nu își vor permite sa plătească ratele la bănci si taxele la stat.

 • Da, ăla de-a trimis poza și întrebarea, ce căuta pe la Dedeman? Avea, așe, o urgențâ să-l doară de ăia?!?
  Da, ar trebui să stea acasă și ăia, nimic de zis, da’ nea’ cetățeanu’ vigilent cum își justifică prezența de băgător decl seamă.
  Întreb. “Dăcât”.

 • Economia trebuie sa mearga ,macar cu roata de rezerva, si aia sparta. Important este sa respecte o distanta de siguranta si sa respecte igiena odata ajunsi acasa. Sunt curios, de unde isi mai ia Orban si Catu salariul daca toti stam acasa?

 • Poate o sa citiți și punctul 10 din declarația pe propria răspundere.Cineva mai trebuie să și lucreze în țară daca dorim să fie bani la buget.Cu măsuri de siguranță luate cred că este un risc acceptabil menținerea acestor depozite deschise .

 • Am fost la dedeman pentru ca centrala termica s-a stricat, ce faceam daca dedeman era inchis? Majoritatea celor care ajung la dedeman au urgente!

 • Raspunsuri de bun simt si argumentate in contrapartida cu un “anonim” care nu intelege ca pentru a supravietui pandemiei nu trebuie sa stai in casa cu saptamanile!

 • O stire de cacat! Ce va doare pe voi capul daca sta lumea la coada. Fiecare are nevoile lui. Ce sa facem? Sa stam toti la televizor???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.