Care este bulevardul vizat din mun. Buzău. Se va numi Calea Aviatorilor!

Primarul C-tin Toma a anunțat azi că are în plan amenajarea după modelul „Căii Eroilor” a bulevardului ce pornește de la Aurora Mall înspre podul de Mărăcineni.

„Vrem să facem precum pe Calea Eroilor, cu panouri cu fotografii, pistă de biciclete, flori etc. Fotografiile vor fi de astă dată despre istoria aviației și a parașutismului de la Buzău. E un lucru care ține de tradiția și istoria locului, trebuie să promovăm și să ne mândrim cu asta”, a anunțat primarul.

Primele informații despre planul primarului au apărut după montarea în rond a avionului școală de la Boboc

Se ia în calcul și botezarea acestei porțiuni de bulevard cu numele „Calea Aviatorilor”.

Panourile ar urma să fie montate la marginea trotuarului de pe partea dreaptă, pe sensul către Mărăcineni.

Ideea și investiția realizată pe Calea Eroilor a fost bine primită de buzoieni

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

18 comentarii la „Care este bulevardul vizat din mun. Buzău. Se va numi Calea Aviatorilor!

 • Nu faceti si pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, calea CFR-istilor?

  Răspunde
 • Inca o diversiune; Denumirea bulevardului are a semnificatie istorica ; greu de crezut ca au circulat aviatorii pe acea portiune din Bl Unirii, apoi panourile de pe Calea Eroilor au fost montate pentru a nu se observa gardul destul de urit ( la fel se doreste si aici) Zeci de km de trotuare sint praf dar dl Toma se ocupa doar de cele 2 capete din Unirii ( 1 km in total)

  Răspunde
 • D.ul primar ar trebuii sa termine lucrarile incepute…vezi trotuarele in care iti distrugi incaltamintea.

  Răspunde
 • Avand in vedere ca acolo terenurile sunt private oare constientizeaza ca e ilegal sa blochezi accesul la teren?
  Cand vor incepe investitiile pe acele terenuri vor fi aruncate panourile, ca sunt amplasate ilegal si ingradesc dreptul la proprietate al proprietarului terenului.
  Deja s-au inceput acolo investitii, si vor continua cu siguranta.

  Răspunde
 • Bag de seamă ca toți locuitorii orașului sunt numai aviatori și parașutiști , restul de aproximativ 10% suntem niște parveniți și proscriși pe acest loc și târg numit Buzău. De ce domnule primar Toma nu puneți nume de bulevarde de oameni care au făcut ceva pentru acest oraș care la origine a fost un târg la răspântie de drumuri . De ce nu merită nume celebre ale Buzăului scrise cu cinste la colt de stradă ?. Cu ce ne-am ales noi cetățenii Buzăului de la aviatori ? A da cu zgomotul avioanelor și al elicopterelor care ne creează un permanent disconfort auditiv . Războiul s-a terminat de mult dar la noi tot se mai exersează situații de luptă deasupra satelor și orașului Buzău . De ce să numim acea porțiune de șosea bulevardul grădinarilor dacă tot l-i sa furat pământul pentru legumicultură și au construit blocuri . Se pot găsi o sumedenie de denumiri care ne-ar face cinste și ne-ar reprezenta pe noi buzoienii dar să împânzesti toate bulevardele cu nume de armată mi se pare o bătaie de joc la adresa cetățenilor acestui oraș. In loc de maimuțăreala aia de avion și atâția bani dați pe ronduri cu flori și alte lucruri pe banii contribuabililor mai bine gândeați un pasaj subteran cu prioritate Unirii și se evitau dimineața și după-amiaza cozile uriașe de la podul Mărăcineni și dinspre oraș.

  Răspunde
 • Felicit pe toti aceia care au avut curaj sa comenteze si sa il critice pe Toma!
  Tereaca ai curaj sa lasi mesajul? sau iti este frica?
  Toma sa faca ce vrem noi ,adica ce trebuie.nu ce vrea el!
  Sunt atatia km de strazi si trotuare praf in oras
  Vb aia
  Afara e vopsit gardul si inauntru leopardul

  Răspunde
 • Ce v-a făcut armata, stimabililor, în afară de faptul că v-a scos din foame? Gândiți-vă numai la faptul că Buzăul a devenit astfel a doua garnizoană a țării, după București și are un comandament de Divizie, (armata de la Buzău, cum îi place lui dom Tereacă să spună) adică „stăpânește jumătate de țară”. Și numai câți plătitori de taxe și impozite sunt în spatele gardurilor alea urâte, când industria locală este într-un declin total. Au rămas, ce-i drept câteva făbricuțe prin fosta zonă industrială, când, pe vremuri, la orele 07.00, 15.00 și 23.00 nu aveai loc să arunci un ac pe Aleea industriei, dar acum bate vântul. Și majoritatea celor care lucrează în fabrici, o fac pe salariul minim pe economie, sau provin din mediul rural. Așa că ar trebui să acordați mai mult respect acestei categorii sociale, numite militari și să vă rugați la Doamne Doamne de ierni mai ușoare. Să nu aveți nevoie de ei! Iar primarului să-i ținem pumnii, să-i ajute Dumnezeu în tot ceea ce și-a pus în gând să facă pentru orașul ăsta. Vedeți să nu se întoarcă Boșcodeală…

  Răspunde
 • Intai reparati strazile, dle primar, ca ne facem masinile praf. Republicii, de la gara CFR la pod e praf, trotuarele ceva de groaza. Imi place ca vreti frumos, dar sa fie intai curat/sanatos.

  Răspunde
 • Dynamo, stii ca militarii sunt platiti din banii de la stat furati sub forma de taxe si impozite de la oamenii aia pe care ii dispretuiesti tu ca lucreaza in fabrici pe salariul minim si nu pe mii de euro in armata.
  Militarii nu produc nimic, doar paguba in buget si cresteri de taxe si impozite pentru cei ce produc si tin tara in spate prin munca lor. Practic militarii sunt niste lipitori ce sug banii poporului sa se ingrase si sa moara fara sa lase nimic in urma.

  Răspunde
 • Sa dea naibii drumul la apa calda ca murim de cald si dupa o zi de.munca avem.si noi nevoie la un dus nu la un lighean cu apa.tara moare si baba se chiaptana. Faceti va treaba cum trebuie lasati decorurile ai faceti ce este urgent si necesar omului ca pt ei sunteti pusi acolo nu pt voi.

  Răspunde
 • Militarii produc siguranta si pace.Nu cred „anonimule”ca ai vrea un inceput ca in Crimeea sau Transnistria sau …poti spune chiar tu de restul regiunilor „instabile”.

  Răspunde
 • Serios ? Soldatii nostrii romani cu pistol Carpati si pusti AK47 produc teama si siguranta in zona ???!!! :)))))
  Dau bir cu fugitii la prima racheta trasa de la Kremlin ! 🙂

  Răspunde
 • Dynamo până și numele spune că ții cu miliția coruptă nu te agita pe bani publici ,ești o nonvaloare a societății care â-ti plătește un salariu mai mult decât decent , lipitorile ca voi din bani publici ar trebui nici să mai ridice capul de jos atâta timp cât voi nu contribuiți in nici un fel la contribuțiile de stat iar noi cetățenii onești care creeem o plusvaloare și muncim in trei schimburi , deci nu dormim noaptea vă ținem în spate și va plătim asigurările sociale. Duceți-vă la muncă nu la sărit cu parașuta in ograda omului . Bulevardul aviatorilor nu v-ar fi rușine să ne transformați într-o unitate militară. Mai bine puneți și un tanc din care sa emită un post de radio plătit tot din banii noștri . Ce ziceți domnule primar. Tanchist.ro .

  Răspunde
 • Domnule Laurențiu, dacă pe acest site nu ar fi publicate comentariile agramaților, cel mai probabil ați rămâne la comentariile din fața blocului cu prietenii de pahar.
  „â-ti plătește” – îți plătește
  „creeem” – creăm
  „plusvaloare” – plus valoare
  P.S. Ar fi interesantă o filtrare…la două greșeli gramaticale, să nu mai publicați mesajul. Cred ca nu ar mai comenta toți analfabeții.

  Răspunde
 • Borian,ia-i dat la oase inaintea mea. Eram gata sa-i spun ca lucreaza in 3 schimburi fiindca n-a invatat carte . La el in sat i se spune ,,Laurentiu cur de fier” :::))))

  Răspunde
 • @Adrian să știi că nici tu nu ești prea departe de @Laurențiu…
  „ia-i dat” = greșit
  „i-ai dat” = corect

  Referitor la schimbarea denumirii bulevardului, cred că este o mare prostie. Este ultimul lucru pe care ar trebui să îl facă un primar. Avem străzile și trotuarele praf, dar avem denumiri noi. Exact ce ne lipsea…
  Oare după Calea Aviatorilor ce urmează? Calea Exilului?!
  Pentru cine nu știe, în cartierul Poștă există Piața Aviatorilor. Pentru cine nu știe, acest cartier este situat în municipiul Buzău.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.