Carmen Ichim: „Am căzut de acord cu domnul Neagu!”

E anunțul zilei din politica buzoiană. Azi, s-a bătut palma pentru o alianță PSD – Pro România la Consiliul Județean. Cele două partide vor candida pe o listă comună.

Carmen Ichim se retrage din competiția electorală pentru postul de președinte al CJ Buzău. În schimb, fosta prefectă s-a înțeles cu Emanoil Neagu, dacă ultimul va câștiga, să fie aleasă vicepreședinte al CJ Buzău.

Ichim va face echipă cu Emanoil Neagu la conducerea CJ Buzău

Mesaj Carmen Ichim pe facebook

Dragi buzoieni,
În toată cariera mea profesională, atât ca prefect al județului Buzău, dar și comisar-șef al Gărzii de Mediu am găsit înțelegere și sprijin pentru toate problemele întâmpinate în județ, la actualul președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. A fost mereu interesat pentru binele cetățenilor din județ și mai ales, a fost preocupat pentru a implementa proiecte mari de dezvoltare a județului Buzău. Proiectele mele politice se suprapun, în mare măsură cu cele inițiate de actualul președinte al Consiliului Județean Buzău și o perturbare politică ar aduce o gravă atingere finalizării acestora. În urma discuțiilor purtate cu Petre Emanoil Neagu am căzut de acord să ne unim eforturile ca toate proiectele aflate în curs de execuție, dar și cele propuse de mine, să fie realizate, și printr-un efort comun, să aducem echilibru pe scena politică, cu un mare impact pozitiv asupra dezvoltării durabile a județului Buzău.

Lupta politică este necesară doar atunci când unul dintre actorii de pe scena politică nu urmează calea dreaptă, cea de a aduce liniște și bunăstare în comunitate. Acum, la nivelul județului Buzău, consider că avem omul potrivit, iar ajutorul meu vine să întărească această echipă de profesioniști.
Am decis în cadrul Alianței P.S.D. – Pro Buzău să-i oferim sprijin, în continuare, domnului Petre Emanoil Neagu pentru funcția de președinte, iar eu voi face echipă, împreună cu domnia sa, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean.
În continuare, voi fi alături de domnul Constantin Ionescu în cursa pentru Primăria Municipiului Buzău și de asemenea, voi sprijini toți candidații PRO România la aceste alegeri locale”.

loading...

12 comentarii la „Carmen Ichim: „Am căzut de acord cu domnul Neagu!”

 • Câtă ipocrizie, acest popor nu mai are nici o şansă Auraş! Păcat de toți acei tineri care învață “Pe brânci ” să-şi facă un rost in viață! Fata unui fost colonel de miliție comunistă, o anonimă profesoară de chimie parcă, care nu-şi dă seama de limitele sale, a ajuns să le hotărască destinele! Mare păcat şi blestem a căzut pe acest popor!

 • Păi și Romeo și Adi ce vor face? Nu îi mai vrea PSD-ul vicepreședinți? Sau Neagu?
  Vorba unuia: Serviciile e în toate și în toți. Nu doamna Ichim?

 • #Viorel, acest popor ( de fapt, mai mult este valabil pentru buzoieni) ar mai avea o șansă dacă și-ar scoate capul din nisip și ar termina odată cu expresia aia “toți sunt la fel”! Nu, nu sunt toți la fel! Doar că mulți nu vor să vadă asta și preferă să voteze fosile comuniste gen Ichim sau Neagu!

 • Domnule Gabi, tristul adevăr este acela pe care l-am arătat! Unele ființe, cum sunt oile de exemplu, nu pot fi educate, oricât de mult ți- ai dori acest lucru. Se adună în turmă, doar la un simplul lătrat al unui cățel total inofensiv pentru ele, educat ce-i drept să le adune! Cum poți lămuri o oaie că poate ignora acest lătrat şi că de fapt este liberă să ia decizii ?

 • Oare în județul Buzău oamenii nu mai vor să gândească decât cu capul celor de la haznaua3 și romania tv? Cine mai votează ciuma rosie după toate nenorocirile făcute de PSD începând cu 10 august?

 • PSD va câștiga detașat în județul Buzău pentru că nu există o alternativă viabilă, pentru că nu există opoziție.
  Avem nevoie de o nouă clasă politică, dar nu iese nimeni la rampă.

 • Vai de noi…..

 • Pentru sefia CJ , votul este nominal ! Asa ca nea Neagule m-ai pierdut de client ! Incearca matale sa faci echipa cu prefecta “perfecta” la o firma privata ! Va asteapta firme mari in Buzau : Bunge, Agrana, Lincoln , Green grup, etc !

 • Nu s-ar putea ca aceasta reteta de candidatura la pachet cu Neagu presedinte si Ichim vice sa se puna in practica si la Berca? Adica primarul Dobrita de la PSD si fosta doamna Dobrita acum la Proromania sa mearga la locale mana in mana pe liste comune. Succesul ar fi garantat si in felul acesta PNL Berca ar putea sa ramana pe dinafara consiliului local pentru ca in 4 ani de mandat a dormit iar acum fostul primar Marcu vrea din nou ceva de ros. Out, out, out cu ei toti!

 • În politică, alianţele se fac şi se desfac. Ai dat tu palma azi cu el, dar parcă văd că mâine-poimâine veţi (re)deveni duşmani gata să vă mâncaţi unul pe altul. Deocamdată, v-au unit doar interesele comune. Dar cum o să decurgă relaţia voastră, ca preşedinte-vicepreşedinte, vom mai vedea…

 • Caragiale dixit : ” Pupă-l în bot și papă-l tot ! ” …

 • Doamna Ichim, cred că ați greșit partidul….Nu merge și candidat independent ? Cred că ați avea șanse bune să fiți aleasă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.