Carmen Ichim, anunț referitor la candidatură

Invitată aseară la Campus Tv, Carmen Ichim a admis că vizează o candidatură la Primăria Buzău.

„Anunțul oficial îl voi face peste două săptămâni. Dacă nu voi primi un răspuns de la tribunal – am cerut în justiție repunerea mea în postul de prefect – atunci îmi voi anunța candidatura la Primăria Buzău. E posibil să candidez ca independentă, dar și susținută de un partid. Nu am vreo preferință în privința partidului”, a spus Ichim, lăsând de înțeles că așteaptă oferte.

Cum șansele de a fi repusă prefect sunt mici, rezultă că sunt mari ca Ichim să candideze la Primărie. De altfel, fostul prefect a demarat de mai multă vreme o campanie de imagine pentru a-și pregăti candidatura.

Ca independentă, Ichim are șanse mici să intre în turul doi. Are nevoie de cel puțin un partid care să o susțină (ALDE sau/și PNL).

În condițiile alegerilor în două tururi, Carmen Ichim poate fi un candidat periculos pentru actualul primar. Pe lângă imaginea bună pe care o are ar putea fi susținută de „grupările Boșcodeală” din PSD, ALDE și chiar PNL.

E de văzut și ce atitudine (oficială și neoficială) va adopta Marcel Ciolacu în privința candidaturii lui Carmen Ichim. În 2016, Ciolacu a promovat-o ca prefect PSD pe Carmen Ichim

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Carmen Ichim, anunț referitor la candidatură

  • Asta mai lipsea! Judetul e plin de gunoaie si ea vrea primar de la Garda de Mediu!

  • Raman cam multe de vazut Auras. Eu as crede in posibilitatea de a fi reinstalata ca Prefect. Dar in conditiile in care Localele vor ramane fara modificari, un singur tur si Presedintii de CJ alesi prin vot direct, nu crezi ca PSD cu un cuplu Toma – Ichim ar fi castigator ?

  • Succes alături de “tubul digestiv” Mocanu jr.! Pe amândoi aș vrea să-i văd angajați la o firmă mare.

  • Carmen Ichim are sanse mari.mult succes.

  • Dacă este susținută de aripa ,,bosco” din psd mai bine sta acasa. Buzoienii nu mai doresc acei oameni in viata lor.

  • Aceleasi fețe mereu, doar interese de grup nimic pentru oamenii cinstiți plătitori de taxe și impozite, suntem doar niște vite bune de muls.

  • Eu as trage-o la raspundere pentru faptul ca nu a organizat alegeri in localitatile unde acum 3 ani primarii si-au pierdut mandatele ca urmare a incompatibilitatilor si a conflictelor de interese prin hotararile instantelor…si a girat accesul acestora in functii de administratori publici..vezi cazul Vernesti,Sapoca,Sageata etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.