Carrefour pierde la Buzău în competiția cu Kaufland

Probleme însemnate în aceste zile pentru supermarketul Carrefour din Aurora Mall.

„Francezii” vor rămâne fără cel puțin jumătate din clienți!

Nevaccinaților nu li se va mai permite accesul în mall. Din această cauză nu vor mai pot ajunge la supermarketul Carrefour din Aurora Mall!

Raed Arafad: „Dacă nu ai certificat verde, nu te duci la magazinele alimentare din mall. Să fim serioși! Intră pe ușa de la mall și spune că merge la supermaket, după care te trezești cu el la cinematograf”

Dezavantaj în competiția cu Kaufland

Dacă „francezii” vor fi faultați în acest zile, „nemții” de vizavi, de la Kaufland, nu vor avea probleme.

Kaufland nu e mall, iar aici pot intra și nevaccinații.

Într-o situație similară cu Carrefour la Buzău se va afla și magazinul Mega Image din Galleria Mall. Și el va rămâne fără clienții nevaccinați.

UPDATE 1 (ora 12.00). Deocamdată, mall-urile sunt deschise vaccinaților! Spusele lui Raed Arafat n-au fost prin în hotărârea de guvern! Motiv pentru români să acuze: „vai de noi, deci școlile sunt închise, dar mall-urile nu!”

UPDATE 2 (ora 13.00). Autoritățile s-au sesizat. CNSU a adoptat azi următoarea hotărâre (acum e și ședință de guvern).

„Accesul în incintele operatoriilor economici care au ca obiect de activitate comercializarea produselor nealimentare să fie permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, cu excepția unităților farmaceutice dispuse în afara centrelor și parcurilor comerciale și a benzinăriilor”

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Carrefour pierde la Buzău în competiția cu Kaufland

 • La ….CAREFURA ….. acum vreo 3 ani cand am intrat ultima data , am observat ca preturile de la raft sunt mai mici ca cele de la casa ! Si nu o singura data !

 • Se intra fără restricții la Mall, faceți o încercare. Masca și atât. Nu mai speriați lumea degeaba.

 • Raman fidel magazinelor de cartier !

 • Ce șarmante erau prăvăliile de la colț !…

 • Ce bine! Nu ma mai înghesuie toți covidosii nevaccinati. păstrez frecvența, o vizită pe săptămână, în respect față de ceilalți cumpărători si distanțarea socială.

 • @Dan…..se parte ca esti un mic incult, daca vorbesti asa de oamenii care nu s-au vaccinat. Si daca citesti putin ai sa afli spre surprinderea ta ca și cei vaccinati răspândesc virusul. Cei vaccinati si covidati nu mai respecta măsurile de siguranță.@Dan….fugi tata in Spania, Italia, unde vrei tu, noi nu mai vrem specimene ca tine in tara.

 • Alooo, dl. Pixel, imi permiti si mie un copy-paste pe ziua de azi ?!

  „91.2% din decesele înregistrate în săptămâna 18 – 24 octombrie au fost la persoane nevaccinate, arată datele INSP publicate miercuri.”

  NU VA VACCINATI ! VETI DEVENI REPTILIENI !
  Semnat: shoshoaca.

 • @scopul comentariilor este sa iti exprimi parerea fața de articolul publicat , nu fața de parerea unora. eu, cand am nevoie de parerea ta am sa ti-o cer.
  Da, merg in concediu periodic , în Spania, Italia, Grecia …ca sunt vaccinat. Covidosii nu mai merg nici la Caciulata acum. Sunt încântat ca autoritatile iau în sfârșit masuri adecvate, pentru al 2-lea cel mai incult popor din Europa. Bine ca exista bulgarii, ca sa nu fim noi chiar ultimii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.