Cartier important din Buzău atacat de Urbis Serv

Fotografiile din acest articol au fost realizate azi după-amiază pe strada Prieteniei din cart. Micro XIV.

O stradă neasfaltată niciodată ca la carte – pe care se combinau porțiunile de beton cu cele de bitum.

Astăzi, pentru prima dată de la înființarea cartierului pe un sens al străzii Prieteniei s-a tras la ora 14.00 un strat sănătos de asfalt.

„Nu plecăm din Micro XIV până nu facem tot. După strada asta trecem la următoarea și tot așa”, a anunțat primarul Toma, spre bucuria locatarilor din Micro XIV.

Celălalt sens se va asfalta luni

După Prieteniei va urma la rând strada slt pm Mădălin Stoica – arteră lungă care ajunge până strada Baștan.

În ultimele săptămâni, tot în Micro XIV s-au finalizat Aleea Centrală și Aleea Școlilor.

În fața Școlii Sf. Amdrei din Micro XIV

De la preluarea mandatului primarului C-tin Toma, în orașul Buzău s-au asfaltat peste 120 de străzi. O performanță pentru un oraș din România, ținând cont de faptul că s-au folosit exclusiv fonduri proprii ale municipalității.

În ultimele în Buzău s-au asfaltat și jumătate din Aleea Afinelor din fața liceului Contactoare și jumătate din strada Pietroasele din fața Școlii. nr. 11.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Cartier important din Buzău atacat de Urbis Serv

  • Pe străzile de la Crâng, or sa mai ajungă ci asfaltatul, domnule Tereaca? Ma refer la cele adiacente străzii Traian Vuia, cea care unește Spiru Haret cu Stadionului, adică Aleea Parcului, Aleea Zorilor, Zambilelor, Vânători. Sunt și aceste străzi destul de circulate și arata ca după Războiul din fosta Iugoslavie… Domnul primar Toma ne-a promis de acum 2 ani ca le asfaltează, dar ne-a uitat de tot. Nu e nimic, poate o sa îl uitam și noi la anul, la alegeri, ca suntem câțiva, totuși!

  • Dacă primim banii ăia ceruți împrumut de la Guvern s-ar putea să avem o surpriză plăcută chiar din toamna asta! Abia așteaptă băieții de la Urbis. Numai să fie bani.

  • Pentru cetățeni precum cel de mai sus ,,Dynamo” se pot asfalta absolut toate străzile se pot rezolva toate problemele orașului că tot o să iasă să comenteze să fie nemulțumiți..comuniști..frustrați..ce pretenții să ai…

  • Dar in 23 August cand se vor asfalta strazile.. Sa veniti aici sa vedeti cum sunt… Si noi platim cele mai mari impozite…. Exemplu: ion creanga, timotei cipariu, marasesti…. Etc

  • De ce te bagi tu, mai Anonimule? Te-a întrebat cineva pe tine cât e ceasul? Omul a vrut sa tragă un semnal de alarma, cum ca în zona nu s-a făcut nimic înca din Epoca de Aur, cu excepția unor peticeli inutile, în timp ce în alte zone au avut loc asfaltări în repetate rânduri. Vino și rupe-ți mașina pe acolo si dupa aia mai vorbim!

  • Iar Bd. Bălcescu s-a re-reasfaltat spre bucuria NOCTURNA a mașinilor tunate sau motocicletelor … bubuite ! Cînd se va face ordine în această problemă care în mod sigur se va croniciza ? Căci cu conștiința – bla,bla,bla …

  • In dimineata aceasta o batrana s a impiedicat in gaurile din trotuarul din fata Filaturii. Si a spart capul si a strivit pometele, buza…A fost preluata de o ambulanta.
    E mult de lucru la asfaltari. Si strazi si trotuare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.