Căruță pe drum național, depășire imprudentă, șofer din Basarabia

Două ar fi cauzele producerii accidentului dintre Viperești și Cislău, pe DN10. În primul rând pătrunderea pe drumul național a unei căruțe, ceea ce este interzis.

Apoi un șofer de 64 de ani din Republica Moldova a intrat în depășire fără a se asigura corespunzător. Loganul său a ajuns pe contrasens și și a intrat în coliziune cu cu camion care transporta lemne, condus de un șofer de 34 de ani din Viperești. Camionul s-a răsturnat, iar lemnele s-au împrăștiat pe drum.

Traficul pe drumul național a fost restricționat zeci de minute, iar șoferul din Viprești și un pasager din camionul răsturnat au necesitat îngrijirio medicale.

„Din primele date se pare că în timp ce conducea un autoturism pe DN10, în afara localității Cislău, din direcția Buzău către Brașov, un bărbat din Republica Moldova în vârsta de 64 de ani ar fi efectuat o depășire a unui atelaj, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat de 37 de ani din comuna Viperești. În urma evenimentului, șoferul de 37 de ani și o altă persoană care îl însoțea, în vârstă de 62 de ani au necesitat îngrijiri medicale”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.