Căruță răsturnată. Cum s-a întâmplat

Incident marți seară pe Bd. Unirii pe sensul dinspre rondul de la avion înspre cart. Orizont.

O căruță cu lemne s-a răsturnat pe carosabil. Incidentul ne-a fost povestit de un martor, care era să fie lovit de atelajul scăpat de sub control după ce a pătruns pe contrasens.

„După rondul de la avion, căruța a intrat pe contrasens. A trecut milimetric pe lângă o mașină. Caii s-au speriat și s-au urcat ușor, pe trotuarul dinspre Penny. Căruța s-a înclinat și, din cauza greutății lemnelor, s-a răsturnat pe dreapta. Cu tot cu căruțașul beat. A avut mare noroc că nu a fost prins sub lemnne. Dar când s-a ridicat se ținea de cot, se vedea că lovitura l-a afectat”, ne-a povestit martorul, căruia îi mulțumim.

loading...

6 comentarii la „Căruță răsturnată. Cum s-a întâmplat

 • E clar, a uitat sa traga frana de mana. Curios cu cate puncte il va amenda…….[Leo]

  Răspunde
 • Intrebarea este alta: ce căuta o căruță pe bulevard, în condițiile în care acest lucru este parca interzis! Si 2: ce căuta o căruță fără conducător (subliniez „Fără conducator”) pe drumul public?
  3. ținând cont că porțiunea respectivă este foarte circulata si ca în cartierul respectiv sunt si copii care mai ies, cine ar fi raspuns în caz de tragedie?
  Rog reporterul sa cerceteze acest caz si sa vada rezoluția poliției? Concluzia: parerea mea personala este ca trebuie inasprite pedepsele pentru aceste cazuri: pe mai departe sunt căruțe pe drumurile publice iar măsurile existente par să nu descurajeze pe nimeni..

  Răspunde
 • Dle Tereaca, avand in vedere ca eram la cativa metrii sa fiu lovit de atelaj in momentul accidentului, va rog sa corectati aceasta stire, astfel:
  Caruta era condusa de individ, deci nu ca era fara „sofer” …., a intrat pe contrasens, s-a furisat la mm de o masina, caii s-au speriat si au luat-o usor pe trotuarul din dreptul Penny. Caruta s-a inclinat si datorita greutatii lemnelor, s-a rasturnat pe partea dreapta, cu tot cu individul beat, care era „la volan” de la bun inceput. A avut mare noroc ca nu l-a prins sub lemne, dar cand s-a ridicat se tinea de cot, se vedea ca lovitura l-a afectat.
  Multumesc !

  Răspunde
 • Actualizarea articolului este acum 100% conforma cu realitatea. Va multumesc pentru incredere.

  Răspunde
 • Eu cred ca d-l Tereaca nu a gresit absolut deloc spunand ca acea carutza circula fara ,,sofer”. Daca individul de la ,,volan” era manga, inseamna ca era ca si inexistent……[Leo]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.