Casa asta frumoasă a dispărut! Vezi foto cu nenorocirea

Ce trist! Casa asta bătrânească s-a prăpădit sâmbătă seară.

S-a întâmplat în satul Valea Sălciilor, comuna Tisău, jud. Buzău.

Era îngrijită și păstrată așa, tradițională, de familia Lavric – cea care deține clubul „La motoare” din Buzău și pizzeria omonimă de la Haleș.

Pompierii buzoieni n-au reușit să facă mai mult – din cauza distanței (22 de km). Valea Sălciilor e dincolo de Grăjdana înspre Tisău – Haleș.

Ultima fotografie cu casa – din această iarnă!

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Casa asta frumoasă a dispărut! Vezi foto cu nenorocirea

  • Trist ce s a intamplat.. Dar cand au mutat toti gardurile sa nu poti intra pe ulita cu masina mare.. Daca i amendeaza careva sau ii pune sa si mute gaedurile se supara.. Nu s au gandit si la asa ceva tragic…Pompieri in zona?Dupa 1h si..au lasat autospeciala la sosea. . Asa ca Dzeu cu mila.

  • Pacat de intentie, insa acel cos de fum (exterior) neizolat si supus condensului, lucru care favorizeaza depunerile in interior, fapt care afecteaza tirajul si care duce intr-un final la autoaprindere, nu este absolut deloc traditional (batranii stiau cum se face si cum se intretine o sursa de caldura). Nu stiu daca de acolo a plecat incendiul, dar constatarea mea poate sugera ca si alte elemente „traditionale” nu au fost facute chiar cum trebuie.
    Interesant e daca exista asigurare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.