VIDEO: Cascadorii râsului. Porci căzuți dintr-o dubă și alergați pe Aleea Sporturilor. Distribuie ca să râdă tot Buzăul!

S-a râs pe cinste în această seară pe strada Dorobanți și pe Aleea Sporturilor.

Dintr-o dubă în mers au început să cadă… porci.

„Duba era plină cu porci. Probabil că ei s-au îngrămădit în  uși, iar la curba dintre Dorobanți cu Aleea Sporturilor ușile s-au deschis. Întâi a picat unul, iar apoi al doilea. A urmat urmărirea ca-n file a porcilor pe stradă pentru a fi băgați înapoi în dubă”, a scris pentru buzoienii.ro un cititor căruia îi mulțumim.

Mulțumită acestuia tot Buzău va râde pentru câteva secunde în această seară.

Proprietarii porcilor se pare că erau de etnie romă și cel mai probabil veneau cu porcii de la obor.

Citește și articolul: După câteva secunde de suspans s-au prins luminile. Iată momentul când primarul Toma însoțit de câțiva copii au apăsat pe butoane (VIDEO)

Distribuie articolul pentru a face cât mai mulți buzoieni să râdă la vizionarea clipului.

Citește și articolul: Buzoieni dezamăgiți de paradă! „De ce n-au fost și tancuri și blindate ?” Iată aici posibilele cauze! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „VIDEO: Cascadorii râsului. Porci căzuți dintr-o dubă și alergați pe Aleea Sporturilor. Distribuie ca să râdă tot Buzăul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.