Cât au primit în plic elevii și profesorii olimpici din Buzău

56 de elevi și profesorii lor, în număr de 38, au fost premiați azi de Consiliul Județean Buzău.

E vorba de elevii care au obținut premii la Olimpiadele Naționale din ciclurile primar, gimnazial și liceal. S-au premiat atât performanțele obținute la materiile clasice și vocaționale, dar și cele sportive.

În plicuri s-au pus câte 600 de lei (Olimpiadă internațională), 500 de lei (locul I, olimpiadă națională), 400 de lei (locul II) și 300 de lei (locul 3), atât pentru elevi, cât și pentru profesori.

Eugen Piron, singurul buzoian care a obținut un premiu internațional – locul II la Olimpiada Pluridisciplinară

„Sunt emoționat să vorbesc în fața atâtor elevi și profesori merituoși. Sunt mândru de voi pentru modul cum ați reușit să reprezentați acest județ. Îmi pare rău că noi, CJ Buzău și societatea în general, facem mai puțin decât ați fi meritat. În încheiere vă mai spun că noi, aici, la CJ vă iubim și vă așteptăm și anul viitor când sper că bugetul va fi mai mare, ca și recompensele noastre”, a spus Neagu.

Vezi mai jos lista cu elevii și profesorii premiați.

Olimpici

Față de lista de mai sus s-au adăugat Ana-Maria Stancu, profesor Constanța Pătruț, iar la elevul Mihail Banu a fost adăugat preotul Mihail Milea.

Vezi mai jos o galerie foto de la festivitatea de azi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Cât au primit în plic elevii și profesorii olimpici din Buzău

 • Avem o întrebare pentru domnul Neagu: Câți dintre actualii angajați ai Consiliului Județean sunt foşti olimpici internationali/naționali cu sau fără premii obținute, la discipline de învățământ care au legătură cu domeniul în care eventual lucrează? Răspunsul primit, pe care cu siguranța nu-l vom primi, are o mare legătură cu aprecierile dumnealui cu privire la aceşti copii valoroși!

 • Auras, întrebarea i-o poți adresa şi tu, care oricum ai infinit de multe şanse de a primi un răspuns față de noi! Apoi, poți scrie şi un articol pe tema este, ce poate fi extins la celelalte instituții publice din județ!

 • O întrebare simplă: câți dintre profesorii premiați sunt membri ai PSD? V-ar surprinde foarte tare să aflați că aproape toți?
  Politică românească și nimic altceva!…

 • Pt Klaxxy o intrebare….. ce legatura are faptul ca unii profesori ar fi membri ai PSD cu rezultatele obtinute de elevi la competitiile internationale si nationale? Cu siguranta nu aveti idee ce insemna o Olimpiada Internationala sau Nationala.
  Nu ar fi rau sa vorbiti cand veti sti cu adevarat cata munca este in spatele acestor rezultate.

 • Felicitari tuturor elevilor pentru rezultatele obtinute si profesorilor pentru modul in care i-au pregatit! Mult succes si realizari deosebite si in viitor!

 • @ Anonim
  Are mare legatura. Profesorii inscrisi in PSD au parte de cele mai bune posturi la liceele din jud Buzau. Acolo au elevi ai caror parinti, evident, membri PSD, au posibilitati materiale mult mai mari decat ceilalti. Meditatii pe bani multi, sponsorizari, pompat resurse la greu si… iar evident, rezultate. Cine sa se mai uite la amaratii, deloc prosti, dar multi, de care nu se ocupa niciun profesor in restul judetului? Dvs chiar credeti ca, in afara de elevii de la doua licee de top din Buzau si unul din Rm Sarat, restul elevilor din judet si oras sunt iremediabil prosti? Va asigur ca nu sunt, ei sunt doar neglijati PENTRU CA NU AU RESURSE suficiente pentru a fi pregatiti de aceste „somitati”. Credeti-ma ca stiu ce vorbesc, cunosc sistemul asta mafiot scolar din interior…

 • O întrebare simplă: câți dintre profesorii premiați sunt membri ai PSD? V-ar surprinde foarte tare să aflați că aproape toți?
  Politică românească și nimic altceva!…
  O INTREBARE STUPIDA,,,
  Eu am fost premiat, colegii mei au fost premiati, dar pentru rezultatele obtinute la olimpiadele scolare in anul 2018-2019. Si nici unul dintre noi nu cunoastem macar adresa unui partid din Buzau.

 • @ Anonim (2)
  Pentru dvs, felicitari! Nici nu am zis ca ELEVII ar fi membri PSD, ci profesorii lor si, in subsidiar, multi dintre parinti.
  Totusi, daca aveti un moment de sinceritate, dincolo de munca dvs (nu ma indoiesc ca a fost foarte multa munca, sunt convins de asta), ne puteti spune, macar cu aproximatie, la cat s-au ridicat sumele platite pentru meditatiile si pregatirile care au dus la aceste succese si cui le-ati dat?
  🙂

 • La olimpiadele nationale se dau pe baza de PCR premiile, am vazut asta cu proprii ochi acum ceva ani cu echipa trimisa la olimpiada. Din toti, cel premiat era cel mai prost dar avea pedigree bun si era sustinut de grupul care trebuia.
  Am avut contact cu cei premiati la olimpiada de limbi straine… ajunsesera olimpici unii care abia intelegeau limba la care erau declarati olimpici si nu erau capabili sa aiba o conversatie in acea limba.
  Va invit sa ii luati in privat pe acei olimpici sa ii testati cu 2-3 intrebari la nivelul de baza, sa vedeti ca multi din ei nici macar la nivelul de baza nu au habar, sunt doar niste marionete folosite si impinse de la spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.