emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Cât de rău poți fi ca să dărâmi hrănitoarele pt. păsările din Crâng ?

Vă dați seama ce brute trăiesc printre noi, la Buzău, dacă au dărâmat până și hrănitorile cu semințe pentru păsărelele din Crâng ?

Vă dați seama cât de tare și de îndârjit le-au lovit cu piciorul dacă le-au strâmbat pivotul în halul ăsta ?

Totuși, balanța rău-bine din orașul nostru este echilibrată de câțiva oameni frumoși. Azi-dimineață, la 09.00, la – 4 grade, doi voluntari de la Asociația Ornitologică Română, au venit să repare stricăciunile brutelor.

Pensionari din Buzău, mulțumindu-le voluntarilor
Voluntarii au reparat (din nou) hrănitorile și le-au pus semințe în căsuțe păsărelelor din Crâng

La plecarea din Crâng, reporterul buzoienii.ro a trecut pe lângă noul monument al eroilor. Un gând păcătos i-a trecut imediat prin cap: „Oare cât va rezista ?”

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Cât de rău poți fi ca să dărâmi hrănitoarele pt. păsările din Crâng ?

 • Trebuie să fii prost, nu rau. Nici nu ai ce sa comentezi despre acesti boschetari, care distrug bunurile comune. Boschetari precum cei care au participat la „evenimentul” din centrul Buzăului, încheiat dramatic pentru unul dintre ei.

 • Nu poţi monta cameră-video să păzească fiecare hrănitoare sau fiecare coş de gunoi (pt. că şi alea au mai fost distruse, şi probabil tot de aceeaşi proşti) din Crâng, pt. că asta ar fi absurd şi ar râde de oraşul nostru orice vizitator ar veni aici…
  Soluţia ar fi înlocuirea acelor UŞOARE materiale-suport din lemn/plastic/aluminiu/fier cu altele cât mai GRELE, cât mai SOLIDE şi cât mai BINE FIXATE / REZISTENTE la şocurile vandalilor (cum ar fi lovituri de picior , lovituri de răngi/bâte/bolovani sau alte obiecte grele, cu potenţial distructiv, pe care le pot folosi aceşti nemernici).
  Astfel încât să le devină nemernicilor o muncă cât mai istovitoare distrugerea lor !

 • Niste idioti. Cum spunea si cel de mai sus, sunt pustanii minori care umbla in gasca si se cred mari zmei daca fac astfel de gesturi sau iau la bataie pisici.
  Sa speram ca vor cadea cat mai multi zmei din astia, ca merita, pacat mai mare decat a incerca sa distrugi viata animalelor salbatice nu exista.
  Politia ce patruleaza pe aleile de acces in parc e mai preocupata de oamenii care vin cu cainii la plimbare, de oamenii care vin la alergat, de oamenii care se plimba, numai de cei inofensivi… pe derbedeii astia care umbla in haita nu ii deranjeaza, pe cei ce umbla cu caruturi pline de lemne luate din padure nu ii deranjeaza, aia trec pe langa masina politiei si chiar se saluta cu ei la iesirea din Micro14.

 • Veniți să vedeți în Cart Orizont, la blocuri: derbedei de clasa 6 – 7 au rupt băncile tocmai montate de Urbis (au înlocuit băncile rupte tot de aceeasi huligani) si au îndoit/smuls din pereti carcasele contoarelor de gaze de la intrările în blocuri. Si mai tarziu, părinții se vaită ca nu mai au ce să le facă…Rog reporterul să vină să facă un reportaj si aici…

 • Astia sunt vandalii adevarati, copii de varste fragede. Nu persoane adulte cum cred altii, inclusiv politia.
  Totusi in Orizont sunt vandali bugetari, ca majoritatea de acolo sunt bugetari, odrasle de bugetari sau nepoti de bugetari. Cum i-au crescut asa ii au, in cartierul lor de care zic ei ca e exclusivist, desi e un cartier de o melteneala mai ceva decat mult blamatul simileasca, si mai e si construit pe un teren furat si vandut cu declaratii pe proprie raspundere in care recunosc ca e teren furat si nu ii deranjeaza asta.

 • Noua generatie a statului de drept capitalist se afirma , conform ,,educatiei” democratice actuale.
  Spiritul libertatii individuale, cand omul poate face ce vrea si ce-i vine pe chelie trebuie sa fie respectat.
  Nu mai exista oprelistile si restrictiile criminale si bestiale pe care cetateanul le-a suferit in regimul comunist de trista amintire, pe vremurile negre ale Odiosului si Sinistrei.
  We are free!
  Avem ce-am vrut in 1989.

 • (Pardon, am vrut sa spun ,,ornitololgul”)
  Precizare:
  Spre deosebire de om cand femeia isi ia campii cand vrea sau cand ii vine ei pe chelie, in lumea animala femela nu pleca niciodata de capul ei, cum se presupune ca au plecat ratele nostre lasandu-si masculii de izbeliste pe apa/gheata elesteului.
  Daca se va gasi vreuna din ratele disparute in vreo balta a judetului, eu sunt gata s-o mananc cu fulgi cu tot…….[La peste jaune]

 • @Anonim
  In Orizont stau putini bugetari. In rest, suntem privati. Pentru linistea ta, bolnava.

  @Yellow rats:
  Leo, mai bine yellow decat red, daca tot o arzi pe engleza.

 • Acum cu câteva decenii în urmă, într-o seară ( ora 21,30 ) dinaintea examenului de bacalaureat, după multe zile de învățat, am ieșit SINGUR în Crâng să-mi mai limpezesc mintea … Cam în dreptul actualului New-Generation am fost oprit și legitimat de un milițian în haină de piele . M-a întrebat cu ce treabă prin pădure(!!!), unde lucrez (!!!) și când i-am spus că nu lucrez mi-a distras atenția spre un tufiș și m-am trezit cu un pumn în ureche și ulterior am simțit căldura sângelui… S-a urcat apoi într-un IMS parcat strategic printre pomi și dus a fost … E un miracol că mai aud și azi, puteam fi desfigurat pe viață. Părinții m-au scos vinovat tot pe mine, săracii doar nu s-ar fi pus cu … organu ! In acea fatidică seară care putea să-mi schimbe cursul vieții se desfășura o … razie – acțiune de ” igienizare ” a tineretului la care pe lîngă Miliție mai participa UTC-ul și Inspectoratul școlar… Am povestit aici pentru ca asemenea orori să nu se mai repete DAR nici asemenea deraieri de la o tinerețe frumoasă ca a tânărului (sin)ucis , urcat în crucea nopții, pe o clădire dezafectată din inima orașului – și care , iată, s-a încheiat atât de dramatic !…

 • Pe obsedati e bine sa-i lasi sa spuna ce vor.

 • Odata ce comunismul controleaza cu o mana de fier o tara, cei privilegiati sunt doar elita membrilor de partid, armata si politia (secreta si regulata). POPULATIA (adica restul) sunt redusi la nivelul de iobagi infometati care, daca indraznesc sa protesteze sunt aruncati in inchisoare. In comunism toata lumea are un serviciu unde presteaza o munca fara sens, pentru care sunt platiti cu bani fara valoare, pe care ii cheltuiesc in magazine care nu aveau nimic de calitate sau pur si simplu, nu aveau nimic. Viata era asa “Minunata” in comunism incat s-a construit un Zid al Berlinului sau era nevoie ca la hotarele tarii sa fie graniceri care sa-i impuste sau aresteze (in cel mai fericit caz) pe cei care vroiau sa evadeze din acesta “utopie”. Comunismul este doctrina celor incapabili să se bizuie pe propriile puteri, a celor care aşteaptă salvarea din altă parte, pentru că este întotdeauna mai uşor să te laşi condus decât să conduci.

  PS Mesaj pentru „stie el cine”.

 • Repetitio est mater studiorum:
  Pe obsedati este bine sa-i lasi sa scrie ce vor.

 • „Repetitio mater studiorum est”, ar fi corect scris, dar asa e cand esti obisnuit intr-un sistem vechi in care…limbile….erau baza…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.