Cât e micul, berea și biletul la Drăgaica 2022

Azi, la ora 18.00, după doi ani pandemici, se reia tradiția Drăgăicii, cel mai cunoscut târg din sud-estul României.

Vor fi concerte în fiecare seară, comedii, comercianți, dar și terase cu bere, mici și alte bunătăți.

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro prețul unui mic la Drăgaica 2022 va fi de 4 lei, iar paharul cu bere 5 lei.

Prețul biletului de intrare va fi de 3 lei, copiii sub 14 ani au intrare gratuită.

Astăzi, deschiderea Drăgăicii va fi anunțată cu sunet de bucium, de Cristian Micu care vine special de la Sărulești.

Cap de afiș al spectacolului de azi va fi Carla’s Dreams.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Cât e micul, berea și biletul la Drăgaica 2022

 • BUNA ZIUA,
  SUNTEM DIN ZONA SLANIC PRAHOVA SI DORIM SA VENIM O ZI LA TARGUL DRAGAICII.
  AS VREA AMANUNTE DESPRE LOCURILE DE PARCARE,PRET.
  MULTUMIM FRUMOS.

 • Și pensionarii ar trebui
  să între fără bilet la târgul Drăgaica la pensiile care sînt.

 • Da’ parcarea? Parcarea? Cât e parcarea?
  Am uitat, doar fraierii plătesc, șmecherii (ex: fostul milițian Bilghiru) nu plătesc, deși ocupă domeniul public cu mai multe mașini.
  Deci?

 • Bună seara!
  Nu (mai) sunt un fan al Dragaicii de ani buni, însă anual te-am întrebat reportere, care sunt costurile acestor spectacole? De ce nu promovăm tinere talente ale județului Buzău și trebuiesc aduși diverși mai mult sau mai puțin cântăreți?
  Care este profitul de pe urma Dragaicii? De ce municipalitatea nu se ocupă de asfaltări pt că asta este problema Buzăului de când e toma primar.
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

 • Oile vin in turme la Dragaica.
  Epic.

 • De ce se platesc 3 lei pentru intrare? Ce se intampla cu acesti bani? Cati sunt?
  De ce doar unii platesc pentru parcarea din fata Dragaicii? Ce se face cu acesti bani? Cati sunt?
  Cat investeste primaria in acest targ si ce profit rezulta?
  Stie careva???

 • Nu mai e site dedicat targului? Nicaieri nu e live? La ce buna reclama pe site daca banerele nu contin link-uri? Prea complicata scula asta numita internet, sau a fost invatatura de minte de la ultima editie, cand cei interesati au constatat singuri ce „puhoi” de oameni a atras Dragaica, zilnic? Mai e ceva cu teatru care se suprapune, nici acolo nu se ingramadeste careva cu detalii cu exceptia unui scurt trailer pe site-ul primariei, din care nu pricep nimic, evident. Cand interesul nu este economic, cultural si social (cum ar fi normal la un eveniment privat, aparut dintr-o nevoie identificata de catre cineva care are cunostintele si resursele sa o si satisfaca la niste standarde care sa-i asigure continuitatea in ani), ci politic si de imagine (sa pastram „traditia”, sa fie si la Buzau frumos, nu mai e pe nicaieri, mai tari decat untold…), se mai intampla si delasari din-astea.

 • Cum sa nu platim intreare in Dragaica..Daca Ispravnicul orasului a poruncit si acest bir, ne supunem…Se plateste bir pe parcare de resedinta se plateste bir pe apa meteorica sa marit birul pe case pe locurile de veci platim bir mare pe gunoi nu trebuie daca nu noi apăi cine sa platesca…sa ne traiti intru multi ani boieri dumneavoastra..iar cei ce nu se vor supune sa trimiteti vataseii sa le ia caldarea din vatră.. Nu am nimic personal cu nimeni nu ofensez pe nimeni…dar ma uit cu mihnire la ce nivel sa ajuns in orasul acesta, in care totul se plateste..nu mai ai unde sa opresti masina seara caci primaria a vindut locurile de parcare, au pus taxe peste tot..patruleaza Politia Locala precum vataseii boieresti si impart amenzi in stinga si in dreapta.

 • Tereaca, maine copiii au examene de capacitate. Pe Unirii urla muzica din Dragaica , si cu geamurile inchise se aude f. tare.
  Tara asta are nevoie de analfabeti care pierd vremea in Dragaica sau de elevi buni ? Ai copii, scrie despre asta, nu este normal !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.