Cât e micul, cârnatul, țuiculița și fasolea cu scăriță

Mai curat, mai civilizat, mai puțină „țigănie”.

Aseară s-a inaugurat ediția a doua Târgului de Crăciun din centrul Buzăului.

Scena a fost mutată mai în centru și înspre stânga pentru a nu obtura Palatul Comunal.

Majoritatea comercianților au ocupat căsuțe de lemn, spațiul de spectacol este integral acoperit de plasa de lumini, au dispărut tonetele cu șosete, tigăi și chiloți.

În spate, înspre hotel s-a deschis și patinoarul la care copiii au acces gratuit.

În weekenduri, până la Crăciun se vor ține spectacole, astfel că buzoienii pot petrece aici câteva minute/ore agreabile.

Pentru cei interesați am afișat mai jos și prețurile practicate de cei câțiva comercianți cu de-ale gurii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  I se sparge un pahar în cap, iar apoi i se pune ciobul la gât. Bruta a postat imaginile pe facebook CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „Cât e micul, cârnatul, țuiculița și fasolea cu scăriță

 • Tiganie si bataie de joc, norme sanitare respectate 0 ca de obicei…
  Patronii lor se plimba chiar cu masini de peste 80.000 euro si la baraca improvizata din buricul targului cu care fac zeci de mii de euro in sezonul asta nici macar o cola A4 printata cu preturi cum se cuvine nu pun.
  Ce asteptari sa mai ai de la aia din Piata Centrala de legume daca astia in buricul targului au la fel cu sponsorizarea Primariei, sub aripa consilierilor locali si a rudelor si prietenilor celor din primarie care sunt patroni la ceea ce e deschis acolo.

 • Si bonuri fiscale lipsa… unul din ei a incasat ieri 10.000 euro cash dupa cum se lauda, fara sa emita un bon fiscal.
  Autoritatile controale nu fac, sau deja au intrat in concediu pana la vara, si incaseaza doar salariile si sporurile dublate cat stau efectiv in concediu?
  Sau au protectia liderilor de partid si deaceea nu fac controale?
  Ca tiganiile alea sunt detinute de oameni politici, de fini, de nepoti de oameni politici.

 • Procesul de imbogatire a unora si de saracire a altora s-a ancorat in aceasta simbioza intre autoritati si afaceristi. Autoritatile se lafaie prin concedii la munte si la mare, prin chiolhanuri in zilele de sarbatoare marcand perfectiunea occidentalizarii pe aceste meleaguri. Este reteta insanatosirii acestei natii.

 • Domnule Tereaca, vă rog să aveți amabilitatea și bunăvoința, să comunicați modul de procurare a biletelor pentru concertul de Crăciun.Pentru salariați și pentru cei care nu mai sunt în activitate,ce condiții sunt pentru procurarea invitațiilor (așa cum s-a procedat anul trecut)! Vă mulțumesc anticipat, să aveți zile bune și liniștite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.