Cât ghinion! Iată cum a ajuns acest șofer să se răstoarne azi cu mașina

Ghinion maxim astăzi pentru un șofer din Brăila pe DN2E85 pe raza comunei Mihăilești.

Acesta a trecut prin sperietura vieții în timp ce se îndrepta dinspre București înspre Buzău.

O bucată de gheață desprinsă de pe un tir care circula în față s-a transformat într-un proiectil periculos.

Gheața i-a spart parbrizul autoturismului brăileanului, făcându-l pe șofer din cauza sperieturii să piardă controlul volanului.

Mașina s-a răsturnat în afara carosabilului, iar brăileanul a ajuns la spital.

Citește și articolul: N-a stat la Buzău decât decât cinci luni. Iată unde a ajuns! CLICK AICI

Nu a fost singurul incident de acest fel produs pe șoselele României, iar șoferii ar trebui să fie atenți în aceste zile „ghețoase” și la acest aspect.

Fostul deputat PNL de Buzău, Titi Holban a ajuns la spital anul trecut în septembrie după ce o plăcuță metalică desprinsă tot de la un tir a perforat parbrizul și l-a nimerit în pomete.

Holban și-a pierdut cunoștința, iar mașina s-a răsturnat după ce s-a lovit de un podeț. Dacă Holban și-a revenit mai ușor, soția sa, aflată în dreapta, a trecut prin două operațiii de coloană și claviculă.

Citește și articolul: EXCLUSIV! Militari din 12 țări vor defila la Buzău. Cel mai important eveniment de la Buzău din ultimele zeci de ani

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cât ghinion! Iată cum a ajuns acest șofer să se răstoarne azi cu mașina

  • Ghiața ne pune probleme tuturor ,fie că e pe asfalt ,pe bulevarde sau sub streșinele caselor ,sub balcoane ,ETC .O măsură trebuie luată ,pentru că pentru mulți se lasă cu vătămări ,sau și mai grav .Nu cred că e cineva care nu știe ce trebuie să facă în direcția asta ,în anotimpul friguros .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.