Cât mai au de așteptat șoferii înainte de a circula din nou pe podul de la Mărăcineni

Fix o săptămână! Atât mai au de așteptat șoferii din Buzău și de aiurea înainte de redeschiderea podului de la Mărăcineni (sensul Buzău – Rm. Sărat).

Constructorul care a lucrat în ultimele patru luni la refacerea căii de rulare a anunțat că joi, 30 august, va înlătura bariera de pătrundere pe pod.

„Suntem aproape gata. Așteptăm să se usuce cimentul pus la rosturi și lucrăm la ultimul lucru, parapetul dintre cele două poduri. Marți vom efectua marcajul, miercuri facem ultimele finisaje, iar joi îl redeschidem”, a anunțat azi Vasile Ionașcu, dirigintele de șantier.

Așadar, de joia viitoare, se va încheia și coșmarul șoferilor care au stat adesea zeci de minute în coloană înainte de a intra pe pod în ultimele patru luni.

De remarcat că deși muncitorii au fost acuzați adesea că stau întinși la umbră în loc să muncească (probabil erau în pauza de masă) sau că lucrările vor dura un an, iată că până la urmă s-au încadrat în termen. E drept că în alte țări, repararea podului n-ar fi durat patru luni ci probabil mult mai puțin.

Anul viitor se vor relua lucrările pe podul de pe celălalt sens (afectat la rându-i de traficul intens), dar acesta nu va fi închis total, permițându-se circulația pe un fir.

De asemenea, anul viitor va fi inaugurat și noul pod de la Vadu Pașii, astfel că în viitor nu vor mai exista probleme atât de grave în traficul peste râul Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  TRAGEDIE! A murit subit la 35 de ani în brațele soției! Iată de ce s-a produs nenorocirea! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Cât mai au de așteptat șoferii înainte de a circula din nou pe podul de la Mărăcineni

 • Pe dracu se încheie.
  Nu ai aflat ca baga cealnta cale de rulare in reparație?

 • Greu, foarte greu. Sper ca acest termen să fie respectat!

 • BRAVOS PRIMĂRIE ,HALAL SĂ-ȚI FIE ȘI MUNCITORILOR LA FEL .

 • Ce se făcea col. (r) Toader dacă tergiversa refacerea podului Mărăcineni. De ce doamnă Ichim nu te ai dus în audiență la neamț. Dacă era un incediu de proporții pe E85 sau un cataclism???Ai chemat ITM şi alte deconentrate. Bilanțul!!!, Sunteți pusă pe competență sau politic??? Ce ai făcut pentru județ doamna Ichim??? NU AI FĂCUT NIMIC. E BUNĂ FUNCȚIA DE PREFECT???

 • Vrei funcție şi poziție doamnă dragă!!! Te ai luat de oamenii psd ului, să nu mai citească din hartii să zică nimic ca voi toți din psd. Dacă vrei competență du te în privat şi vei demonstra acolo. Te iei de ai tăi???? Ai obținut bani pentru Bisoca??? Du te în județ, fă anticameră la ministere!!! Ce ştii de podul de la Mărăcineni????

 • Ai dat concurs doamnă sau ai fost numită????? Nu te lua de frații tăi de la deconcentrate că ei au dat concurs.

 • nu te ai zbătut pentru buzău. Doamnă la sedintele cu guvernul nu te am vazut sa te zbati pentru pod pentru infrastructura. Ii belesti pe astia din Buzau si esti sefa. Fa ceva pentru comunitatea ta!!!!

 • Vezi ca Neagu si Toma misca!!!

 • ăştia de mai sus au dreptate. reprezinti guvernul. dai in oameni mai slabi ca tine. asta este solutia?????? fa anticamera la guvern. ai dat concurs pe post???????

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.