Cât plătesc locuitorii din municipiul Buzău care merg cu Trans-Bus la Mărăcineni, Săpoca și Vadu-Pașii

Mai mulți pensionari din municipiul Buzău și care circulau cu autobuzul 2 înspre Mărăcineni și Săpoca ne-au scris, nemulțumiți, pe adresa redacției:

„În timp ce ne deplasam cu autobuzul 2 am avut surpriza neplăcută ca începând de la podul de la Mărăcineni înspre Căpățânești, taxatoarele să ne solicite – de la 1 martie – să cumpărăm bilet. 2,5 lei pentru Mărăcineni ori 3 lei pentru Săpoca. Până acum mergeam gratuit. De ce s-a luat această decizie ?”.

Există și relatări că inclusiv buzoieni care și-au luat în municipiul Buzău bilet de 2 lei, de la Podul de la Mărăcineni au fost puși să-și cumpere un al doilea bilet valabil pentru Mărăcineni, de 2,5 lei.

„Da, așa este. De la 1 martie tarifele au fost diferențiate în funcție de destinație. Dacă se circulă în interiorul municipiului biletul este de 2 lei, dacă se circulă pe Mărăcineni și Vadu Pașii e de 2,5 lei, iar pentru Săpoca, Scurtești și Stăncești 3 lei. De aceea, le recomand călătorilor care se urcă din municipiul Buzău pe liniile 2 și 11 către Mărăcineni, Săpoca și Vadu Pașii să ceară taxatoarelor de prima dată bilet de 2,5 sau 3 lei. Altfel, vor fi nevoiți să mai cumpere un bilete de la pod încolo”, a explicat azi, pentru buzoienii.ro, Gică Toader, director Trans-Bus.

Atenție, inclusiv abonamentele pentru municipiul Buzău, nu mai acoperă de la 1 martie și traseele de dincolo de podul de la Mărăcineni.

Călătorii cu domiciliul în municipiul Buzău vor trebui fie să-și cumpere bilet, fie să achiziționeze un abonament mai scump – de 60 sau de 70 de lei – în cazul în care circulă des către Mărăcineni, Săpoca și Vadu Pașii.

loading...

5 comentarii la „Cât plătesc locuitorii din municipiul Buzău care merg cu Trans-Bus la Mărăcineni, Săpoca și Vadu-Pașii

  • Cât e un abonament pentru un elev de liceu pe toate traseele?

  • Lasa ca ii bine
    Asa e prin Anglia,cand te urci in autobuz iti cumperi bilet de la sofer/taxatoare si le zici destinatia unde te dai jos,si in functie de destinatie te costa,cobori mai aproape e mai ieftin/cobori mai departe e mai scump.

  • Pingback:

  • Cui nui convine să și ia mașină

  • Pana acum vroiati autobuze care sa mearga in comunele voastre.Acuma vreti sa va dea si cate un colac si o lumanare?Voi vreti numai pomanageala?Sa va fie rusine! Astia de prin comunele astea de langa buzau ,cand veniti cu zarzavat la piata ,vreti cate 2-3 lei pe firul de ceapa,marar,leustean si 3ridichi,vindeti pasari,lapte, oua si branza fara sa platiti taxefructe “romanesti” de prin Turcia,Grecia,Siria si Dumnezeu stie de unde,etc.Da NESIMTITI mai sunteti bai ….”agricultorilor”.Si mai sunteti si votanti PSD!Milogilor! Sa va fie rusine “soricului” vostru gros!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.