Cât se plătește pt. o zi de cazare și masă a buzoienilor intrați în CARANTINĂ

În fotografia de mai sus e cina pe care au primit-o aseară cele 50 de persoane aflate în carantină la Buzău. Mai jos s-a fotografiat micul dejun și prânzul de azi (și cel de ieri).

Prânzul de azi plus ciorbă
Mic dejun azi. Cafeaua, ceaiul și apa plată sunt la discreție
Mic dejun ieri

Conform informațiilor obținute de reporterul buzoienii.ro, CJ Buzău plătește pentru o zi (cazare și masă) 200 de lei de persoană.

Conducerea CJ Buzău nu avea această obligație, dar a decis să se implice după ce persoanele trimise inițial în carantină la Arbănași au reclamat condițiile din tabără – ce lăsau mult de dorit (vezi foto mai jos).

Iată, spre comparație cum arată camerele (majoritatea nou-nouțe) din noua locație:

„Nu e adevărat că buzoienii veniți din Italia și și intrați la noi în carantină au fost puși să stea la grămadă. Într-o cameră a fost cazată o singură familie, exact așa cum au călătorit. Avem camere în care stă și o singură persoană. Împărțirea pe camere nu am făcut-o noi, ci DSP-ul. Ei știu ce și cum”, ne-a declarat administratorul imobiliului.

Fiecare cameră e dotată cu frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, tv, internet, aer condiționat, încălzire centralizată, grup sanitar, cabină de duș etc.

La final, toate lenjeriile vor fi arse. Personalul care aduce mâncarea în fața camerelor și apoi adună resturile și gunoiul (lăsat la ușă) e dotat cu echipamente profesionale de protecție și primește salariu dublu.

Vezi mai jos o galerie foto dintr-o cameră.

Citește și: ULTIMA ORĂ. Buzoian de 34 de ani, test pozitiv. Al doilea caz la Buzău CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Cât se plătește pt. o zi de cazare și masă a buzoienilor intrați în CARANTINĂ

  • Nu e mult. Pentru pușcăriași statul cheltuie mai mult și mănâncă mai bine decât ei…

    Răspunde
  • Daca cele scrise de dvs sunt reale (ma refer mai ales la repartizarea pe camere, functie de grup si zona din care au sosit), atunci sincere felicitari pentru cei de la CJ Buzau care au avut initiativa!

    Răspunde
  • Am auzit ca a pierdut maruntis contractul cu Spitalul judetean…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.