Cât vor sta buzoienii fără apă caldă. Comunicat dur al RAM Buzău către Ecogen

UPDATE: Se pare că Ecogen va mai da totuși apă caldă sâmbătă și duminică, urmând să întrerupă de luni, la prânz.

E oficial. Ecogen va sista livrarea apei calde către buzoieni.

Cu câteva minute în urmă, R.A.M. a emis un comunicat de presă dur la adresa Ecogen și a directorului acestei societăți, Vasile Munteniță – vezi mai jos.

„Se pare ca nu se mai poate discuta pe baza de argumente, de faptul ca termoficarea este un serviciu public, ci de câte zerouri agonisesc unii acționari ai CET -ului în conturi și foarte posibil de „plata unor polițe personale” prin intermediul acestui serviciu” – extras din comunicatul RAM, semnat de directorul Aurel Gubandru

Vezi mai jos comunicatul integral

Soluția de avarie încercată de RAM prin montarea unui cazan de producere a apei calde la PT 4 din Dorobanți I mai întârzie după cum buzoienii.ro a informat AICI.

Noul termen estimat de livrare a agentului termic este 26 august, ceea ce înseamnă zece zile fără apă caldă. Nu sunt afectați locuitorii din Micro XIV și o parte din Micro III, unde există centrale de cartier funcționale.

Sistare-acm-17.08.2019-comunicat-2

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Cât vor sta buzoienii fără apă caldă. Comunicat dur al RAM Buzău către Ecogen

 • Bolsevicii de la ram stau cu frica-n san la gandul ca va trebui sa isi gaseasca locuri de munca unde vor fi nevoiti sa munceasca pe bune

 • Daca Gubandru nu punea botul la indicatiile pretioase ale cuiva ,Buzaul avea si acum apa calda si caldura ,NISTE IRESPONSABILI PENSIONARO-POLITICI

 • La cati bani s-a bagat in teapa RAM-Ecogen se putea oferi cadou centrale termice la toti proprietarii de acum foarte multi ani si le mai ramaneau si o gramada de bani.
  Dar asta presupunea sa nu mai faca foarte multi bani niste smecheri cu tunul RAM-Ecogen.

 • Nu mai Auras, RAM-ul ne lasa fara apa. Noi cu RAM avem contracte. RAM-ul putea sa isi aleaga furnizori si de la Moscova atata timp cat își indeplinea obligatiile contractuale fata de abonati.Pana atunci RAM si Primaria care care este actionarul majoritar sunt singurele vinovate

 • Ram Buzău nu a plătit nici acum energia termica furnizata de Ecogen therm în februarie și martie, la ordinul d,lui primar pentru a o baga în faliment iar Ecogen nu a sistat livrarea, numai minciuni aruncate pentru a da vina pe pe Ecogen și a putea distruge un sistem de ultima generație ce produce gigacaloria cu 200 de lei și a o putea vinde Ram cu 495, în condițiile în care Ecogen are cost cu gaz, utilaje și echipamente și personal minim 2 oameni, ram va produce cu zeci de angajați, salarii imense și utilaje din ani 70 poluante și ineficiente cu randament sub 70 la suta, populația nu știe adevărul pt ca nu trebuie sa știe sumele aruncate în vechituri și parandaraturi.

 • Nici nu puteau sa gaseasca o perioada mai buna sa ne opreasca apa calda , acum pe canicula asta, cand ajungi acasa lesinat de caldura de la munca si baga la lighean .
  Adica daca eu am achitat la zi, utilitatile , conteaza pentru vreun smecher dintre smecherii care au oprit apa calda ?????
  Conteaza ca eu contribuabil fraier vreau sa am apa calda in
  apartament asa cum se cuvine in anul 2019 ????-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.