Cătălin Moroșanu și CJ Buzău anunță un show care revine după 14 ani la Buzău

După 14 ani, la Buzău se va desfășura o nouă gală K1.

Evenimentul a fost anunțat de CJ Buzău și Cătălin Moroșanu într-o conferință de presă.

Moroșanu care a luptat în ring, la Sala Sporturilor, cu 14 ani în urmă, revine de această dată la Buzău ca promotor al „Dynamite Fighting Show” care va avea loc pe 24 iunie 2022.

Neagu: „Promovare turistică + campanie anti-bullying”

Șeful CJ Buzău a explicat de ce Consiliul Județean Buzău s-a alăturat acestui eveniment.

„Sportul înseamnă disciplină, respect, performanță, fiind totodată și o modalitate de promovare turistică. Această gală reprezintă o oportunitate de promovare a unor zone turistice din județul Buzău, dar are și o importantă componentă educațională.

Cătălin Moroșanu va merge pe 30 și 31 mai în 3 licee buzoiene, la Pătârlagele, Pogoanele și Liceul cu Program Sportiv Buzău pentru a desfășura o campanie anti-bullying, ce are ca scop limitarea atitudinii negative între adolescenți și îmbunătățirea comportamentelor acestora”.

Se vor face clipuri de promovare cu cele mai frumoase zone ale județului Buzău (Vulcanii Noroiosi , Tabăra de Sculptură Măgura etc.)

Organizatorii anunță că Dynamite Fighting Show, ediția cu nr. 15, va fi una specială, cu trei main eventuri:

„Vom avea un cap de afiș între legendarul campion francez Freddy Kemayo și românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017. De asemenea, triplul campion mondial Bogdan Stoica va avea un super fight internațional.
Florin Rambo Lambagiu, care marți va lupta pentru titlul mondial la Paris cu campionul Cyril Benzaquene, este și el confirmat, și va avea un meci cu turcul Burak Unal.
Vom avea un total de 8 confruntări internaționale. În premieră, pe fight card, vom avea și un buzoian (Andrei Andreescu), care a câștigat de curând Cupa Tellur și e de mare perspectivă. Va lupta cu Mădălin Mogoș.
vom face clipuri de promovare cu cele mai frumoase zone ale județului ( Vulcanii Noroiosi , Tabăra de Sculptură Măgura )

Cătălin Moroșanu: „Revin la Buzău după 14 ani. Ultima oară am luptat într-o revanșă cu Freddy Kemayo, iar acum a venit momentul să îi prezint eu pe campionii României, dar și pe adversarii lor internaționali. Gala va putea fi urmărită în direct pe Pro Arena, dar vom continua și expunerea internațională, mai ales în Statele Unite ale Americii, prin intermediul parteneriatelor noastre”, a declarat Cătălin Moroșanu, cu referire la trasnsmisiunile de pe NBC Sports Regional, dar și Nevada Sports Net, Ocean Channel, Root Sports, Marque Sports Network sau Stadium TV”.

Biletele vor costa 50 de lei (intrare generală) și se pot achiziționa de AICI.

loading...

Un comentariu la „Cătălin Moroșanu și CJ Buzău anunță un show care revine după 14 ani la Buzău

  • asfaltarea 203I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.