Câte bilete s-au vândut și câte mai sunt. Meciul anului la Buzău

„Acum, când vorbim noi, s-au vândut 902 bilete pentru meciul cu CSM București”, ne-a spus în urmă cu câteva minute Cristi Ceaușel, șeful de la SCM Gloria.

Asta înseamnă că au mai rămas doar 300 de bilete, care cel mai probabil se vor epuiza azi (cu șase zile înaintea meciului!).

„Avem voie să permitem accesul în sală doar la 1600 de spectatori, câte locuri sunt pe scaune. Mai avem 100 de abonați, la care trebuie adaugate cele două galerii, persoanele cu handicap, copiii, presa etc.”, a explicat Ceaușel de ce nu poate vinde mai multe bilete.

Și cu Vâlcea a fost sala plină. Biletele costă doar 10 lei!

Oficialul clubului din Crâng a adresat de pe acum spectatorilor rugămintea de veni mai devreme la sală pentru a se evita aglomerația din ultimele 5-10 minute dinaintea începerii meciului.

Restul de 300 de bilete (încă disponibile) pot fi cumpărate de la doamnele de la ghișeul de la intrare în Carrefour (Aurora Mall) sau on-line de pe platformele entertix.ro și myticket.ro (după achiziție, biletul trebuie printat la o imprimantă).

Baftă, azi!

Handbalistele de la Gloria au azi un meci extrem de important și de dificil. De la ora 18.00, joacă în deplasare cu Măgura Cisnădie (formație participantă în Cupele Europene). După meci, jucătoarele nu vor veni acasă, ci vor rămâne în Ardeal întrucât duminică vor juca la „U” Cluj.

Astăzi, elevele lui Coco Mihăilă și-au aflat adversare din turul următor al Cupei României. E vorba de Știința București (locul 2 în liga secundă, Seria B).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.