Câte cinci milioane de căciulă. Opt inși au fost amendați aseară de poliție

„Aseară a fost ca niciodată. Vreo 30 de mașini au venit după 21.30 în parcarea de la Kaufland Sud, lângă patinoar, pentru a face drifturi. S-au adunat atât de mulți pentru a profita de zăpadă. Cei de la Kaufland de la pază le-au cerut să plece, dar n-au ascultat, dimpotrivă unii au fost recalcitranți și le-au vorbit agenților foarte urât. Unii dintre ei au rupt bordurile proaspăt puse. S-a sunat la poliție, dar echipajul a venit abia după două ore. Iar când polițiștii au venit, în loc să coboare și să împartă amenzi, au stat în mașină”, a reclamat azi-dimineață un cititor către buzoienii.ro.

Sursa noastră știe ceva, dar nu totul. Căci, azi după-amiază, Poliția a emis un comunicat de presă în care anunță amenzi pentru opt dintre șoferii care găsesc o plăcere deosebită pentru derapajele controlate.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Buzău – Biroul Rutier au depistat aseară un număr de opt conducători auto, cu vârste cuprinse între 20 de ani şi 36 de ani, toţi din Buzău şi Mărăcineni, în timp ce efectuau derapaje controlate cu autovehiculele, în diferite zone din Municipiul Buzău. Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a celor în cauză. S-au aplicat sancțiuni totale de 4600 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice” a comunicat IPJ Buzău, care a pus la dispoziția presei și un clip video edificator (vezi la finalul articolului).

Citește și articolul: Satisfacție în aceste zile pentru criticii primarului Toma. „Sigur le-a luat dracu’ pe toate!”

De partea cealaltă, tinerii buzoieni amatori de drifturi susțin că nu fac nimic rău și că distracția lor nu deranjează pe nimeni.

Unii dintre ei, cei mai bine educați, chiar au recurs la rugăminți. Atât către polițiști și buzoieni – în general, pentru a fi toleranți cu hobby-ul lor, dar și către primarul Toma pentru a le amenaja undeva la marginea orașului o suprafață asfaltată unde să-și exercite pasiunea fără a-i deranja pe alții.

Citește și articolul: Știrea zilei la Buzău! Au început să circule! De bucurie, un domn a împărțit de dimineață flori

loading...

3 comentarii la „Câte cinci milioane de căciulă. Opt inși au fost amendați aseară de poliție

  • Am si eu cateva hobby-uri, de altfel destul de scumpe, dar nu mi-as permite sa cer societatii nimic.
    Daca tinerii ”linistiti, cuminti, iubitori de masini tunate, etc”, care au bani sa-si cumpere marci consacrate pentru asemenea manifestari extreme, cred ca ar trebui sa-si faca mai intai un examen psihologic, pentru ca multi dintre ei fac asa ceva chiar si pe drumul public, iar daca doresc cu obstinatie sa se manifeste astfel, sa caute pe piata, chiar exista, firme specializate, gen Academia Titi Aur, sa dea banul jos si sa-si faca placerile, nu hobby-urile. Succes!!

    Răspunde
  • De ce nu pun o bariera. Si la inchiderea programului trag bariera si gata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.