Câte mașini și biciclete, cât costă parcarea supraterană

Luni, consilierii locali vor avea pe ordinea de zi proiectul de parcare supraterană propus municipalității Buzău de o firmă din Ploiești (Sistegra Engineering).

Parcarea ar urma să deservească 7 mașini (4 la parter și 3 la etaj) și 15 biciclete.

Vezi mai jos ce va conține parcarea propusă și estimarea de cost (extrase din proiectul propus consilierilor).

Există și o variantă a parcării supraterane cu cu 7 mașini tip SUV la parter și 8 tip sedan la etaj.

Din pricina înmulțirii numărului de mașini oraș, buzoienii cer cu insistență realizare de parcări supraterane prin cartiere.

Prima parcare – pilot – din Buzău ar urma să se realizeze în Micro III, între blocurile de pe str. Pietroasele și Zidul Episcopiei.

loading...

4 comentarii la „Câte mașini și biciclete, cât costă parcarea supraterană

  • Excelentă soluția! Valoarea se va recupera din taxa de parcare. Detaliile să le analizeze specialiștii. Pot cauta și alte oferte. Susțin ideea!

  • Din 5 milioane de euro tocati pe cluburi sportive si spectacole, cate parcari se pot face? Cati bani se pot da la spital? Cati bani se pot investi in scoli? Cati bani pot fi folositi pentru interesul public? Foarte multi. Sunt pentru sportul de masa care este un corolar al sanatatii. Sportul de performanta este un domeniu privat; nicaieri in Europa civilizata nu sunt cluburi finantate de stat.

  • Investitie intr-un mecanism care necesita intretinere si consuma resurse.
    Eu am alta idee. Poate doneaza episcopia din gradina lor uriasa dim mijlocul orasului si se fac lejer cateva zeci de locuri de parcare la sol, care nu se strica si sunt mult mai eficiente si comode. Dar am uitat, aia de la episcopie trag pentru ei, nu le pasa vreodata de oameni, le place sa aiba domeniu de mosie in mijlocul orasului, ei inca traiesc in era feudala.

  • PISTELE ALEA PENTRU BICICLETE…….CIND SE TRECPEORDINEA DE ZIII……AM AVANSAT CARUTA INAINTEA CAILOR………..PARCARE….ASTA ALE CUI…..ALE TALE MO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.