Câte posturi dispar și câte se înființează. Anunțul noului director al firmei de apă

24 de posturi nu mai sunt prinse în noua organigramă a Companiei de Apă Buzău.

„Da, s-au emis 24 de preavize, pentru posturile de care societatea nu mai are nevoie. Atenție, angajaților care au primit aceste preavize li s-a înmânat în același timp și o listă cu 35 de posturi noi, cuprinse în noua organigramă. Pentru aceste poziții se va organiza concurs, am anunțat deja și la AJOFM”,a precizat Simona Săvulescu pentru buzoienii.ro.

Noul director al Comp. de Apă a explicat motivele modificării statului de funcții:

„Aveam personal excedentar pe anumite poziții, cum ar fi economiști și juriști, dar deficit pe segmentul tehnic, cum ar fi ingineri și specialiști în lucrul cu fondurile europene. Încă două exemple, dispar funcțiile de coordonator operațional și de purtător de cuvânt, care sunt preluate de directorul adjunct și de mine, răspund personal solicitărilor venite din partea presei”, a adăugat Săvulescu.

Până la finalul acestei luni, angajații se vor muta în noul sediu de pe str. Spiru Haret

Șefa firmei de apă a explicat și de ce una peste alta, disponibilizări versus angajări, numărul de angajați va crește.

„Când s-au făcut acele declarații că la Compania de Apă sunt prea mulți angajați, numărul lor era de 728. Răstimp, în principal din pricina pensionărilor, numărul a scăzut la 687. Deci, chiar dacă acum apar 11 posturi în plus, per total numărul de angajați va scădea cu 30”, a explicat Săvulescu.

Pentru cele 35 de posturi scoase la concurs se poate înscrie oricine. Vom reveni cu lista acestor poziții.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Câte posturi dispar și câte se înființează. Anunțul noului director al firmei de apă

 • Doamna derector seamana f mult cu veorica dancila.
  Una isi strange bagajele
  A noastra de Buzau urmeaza.
  Speram cat mai curand pt minciunile spune.
  Apa se va scumpi
  Angajatii se vor inmulti
  Jos PSD

 • HA HA HA , Stimata Madam Savulescu , postul de Purtator de Cuvant nu mai exista din 2018 ,dar fiind inconjurata de sfatuitori de genul : yes man o sa pierdeti in instanta foarte lejer. Dar Cutia Pandorei a fost deschisa , si o sa avem rezulatate de genul Politia Comunitara unde Primarele A PIERDUT PE BANDA RULANTA .

 • Dom Tereaca sunt surprins ca nu cenzurezi postarile !!!!!!!!!!!! de ce oare ???? 🙂

 • Domnule reporter,se aud vorbe cum ca la mosia directorului savulescu sunt angajati si pensionari. Cum este posibil asa ceva???
  Aceleasi zvonuri spun ca, usor dar sigur incep sa apara angajati din fost GRUP ROMET BUZAU!
  Se creaza posturi special pt acestia.
  Curtea de conturi si alte institutii abilitate sa protejeze cetatenii de ce nu interveniti?

 • Apropo Stimata Domna Savulescu ! cine plateste al doilea strat de asfalt turnat la noul sediu al Comp. de Apa dupa ce i-ati pus pe cei de la URBIS sa toarne un strat de smoala fina pentru ca nu va placea finetea rezultata din asfaltare ,ieri au razuit tot si au turnat din nou asfalt ……..
  CINE PLATESTE ???????

 • Peste tot, acolo unde sunt posturi de „sef”, acestea revin partidului, rolul fundamental al acestor sefi fiind acela de a subjuga subalternii partidului, de a-i face sa creada ca numai datorita partidului ei au un loc de munca, altfel ar muri de foame. Societatea de tip capitalism de stat, distribuie cu precadere fonduri insemnate catre aceste structuri, tocmai pentru a asigura bunastarea vesnica a semenilor nascuti din grija partidului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.