Câte reguli nu se respectă în fotografia alăturată ?

Fotografia ne-a fost trimisă de un cititor care acuză nerespectarea a trei reguli (unele de bun simț) la locul de joacă din Micro V (recent deschis în curtea școlii nr. 16).

1)Se fumează în incinta unui loc de joacă

2)Se scuipă semințe pe jos

3)Nu se poartă mască deși există această obligație în spațiile de recreere și agrement

Primele două reguli țin de educație, civilizație și bun simț.

O parte de vină poartă și învățătorii și profesorii din Buzău. Înainte de a-i învăța pe elevi despre logaritmi, bildungsroman, revolta lui Gh. Doja, mecanica fluidelor, etc. (informații care oricum nu se lipesc de majoritatea elevilor) mai bine i-ar bate la cap în fiecare zi să nu scuipe (semințe), să nu dea cu pumnul, să nu fumeze pe stradă, să arunce deșeurile la coșul de gunoi, etc.

loading...

9 comentarii la „Câte reguli nu se respectă în fotografia alăturată ?

 • Veniti in Micro 3 langa blocurile G1, G2 sa vedeți zeci de persoane de acest gen, ce este în poza asta e 0 pe langa acest părculeț, loc de joacă.

 • Cum Buzaul este plin de ghiolbani,nu te poti astepta ca urmasii lor sa fie altfel.Politia trebuie sa patruleze si sa dea amenzi la greu,fara mila,desi ma-ndoiesc sa aiba vreun efect asupra primatelor,se mai gasesc unii care sa sara la gatul organelor,ca au amendat fara drept niste „cetateni model”,ca au facut niste abuzuri grosolane.Am impresia ca primaria nu vrea sa faca bani,de pe urma unor astfel de gunoaie,bani ce se obtin relativ usor.

 • Locul de joaca fiind deschis langa terenul de sport al scolii ar trebui sa fie si sub supravegherea politistilor locali care au ca atributii paza scolii respective . De ce nu aplica masuri ?
  Va recomand sa veniti dupa orele 18.00 sau in weekend aproape toata ziua si o sa va minunati cati copii mici si mari folosesc acest loc de joaca ( tipete , urlete , batut cu picioarele in topogan , injuraturi , cuvinte obscene ) sub supravegherea unor parinti iresponsabili .
  Parca era interzisa folosirea locurilor de joaca in perioada asta dar…… cei ce trebuie sa aplice legea dorm in bocanci

 • Poate ar fi bine mai intai sa invete primaria firma de salubritate sa faca curatenie.
  Se vede ca mizeria de acolo e veche, nu e provocata de cele din poza. Adica primaria plateste firma de salubritate cu multi bani dar aceasta nu salubrizeaza obiectivele pentru care primesc multi bani.

  Ce vina ai daca tu te asezi pe o banca unde cu cateva ore sau zile inainte a facut cineva mizerie?
  Vine un tampit precum cel ce a facut poza asta, face o poza si sugereaza aiurea ca tu ai facut mizeria desi e fals. Probabil cel ce a facut poza are niste conflicte cu cele din poza si s-a gandit ca se razbuna prin propagarea unei minciuni dupa ce a stat sa fileze persoanele in speranta ca prinde ceva compromitator.

 • Turnatoria a ramas adanc impregnata in ADN-ul romanului, e singura placere a romanului, daca nu toarna la Secu niste rahaturi nu se simte bine.
  Numai bine pentru turnatori ca regimul odios nou instaurat incurajeaza turnatoria si a reinfiintat institutia turnatoriei.
  Acum vreo 3 luni seful noii Secu, acel Vela indemna lumea la turnatorie, sa sune lumea si cand aude pe cineva stranutand sau tusind, sa vina garda sa il bage la celula, parca era generalul nazist de acum 80 de ani care indemna europenii sa toarne daca vad un evreu sau pe cineva care saluta vreun evreu. Odioasa treaba.

 • Si a treia regulă tot de educație si bun simț ține!

 • Exact ce spuneam,se gaseste unul gen @Anonim,care sa nu vada realitatea,ci sa caute scuze sau circumstante atenuante celor care fac mizerie.
  @Secu pai tocmai turnatoria a dus la un sistem sanatos in vest, acolo daca esti marlan te paraste vecinul. Acolo e spirit civic, cand se intampla ceva lumea ia atitudine ,nu doarme sau se uita dupa avioane ca la noi. În schimb, ghiolbanii o numesc turnatorie!

 • Corect,Gicule!

 • Gicule, cei doi sigur sunt din categoria celor care fac mizerie! Eu daca gasesc mizerie la o banca merg mai departe nu ma asez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.