Câteva mii de buzoieni vor trăi mai bine

E una din cele mai importante investiții din jud. Buzău din ultimii ani.

Ce vedeți în imagine e țeava de gaze trasă deja pe sub șoseaua Buzău – Brașov și calea ferată Vernești – Nehoiașu
În zare e Mărăcineniul. Șanțul a fost săpat, țeava e pregătită
Țeava merge așa până la canalul energetic și râul Buzău

C-tin Dumitru, primar Mărăcineni: „S-a făcut inclusiv forajul pe sub canal și râul Buzău. Urmează să fie băgată și țeava. Ce a fost mai greu s-a făcut, în câteva săptămâni vom avea gaze în SRM-ul de la Mărăcineni”

Titel, arătând pe hartă, unde se va face SRM-ul

De la gaze în SRM (Stația de Reglare și Măsurare) până la gaze în casele localnicilor din Mărăcineni, mai trebuie parcursă o etapă.

Dar și aici, lucrurile sunt rezolvate. Banii pentru realizarea rețelei comunale de gaze sunt alocați, Primăria Mărăcineni a urcat pe SEAP licitația pentru desemnarea executantului.

Gaze la Mărăcineni, un vis ce devine realitate pentru localnici. Anul viitor, primele locuințe din comună se vor încălzi cu gaze de la centrală

Cetățenii din Mărăcineni au fost deja chemați la Primărie pentru a semna precontractele pentru branșarea la rețeaua locală de gaze. CLICK pe imaginea de mai jos pentru detalii.

loading...

7 comentarii la „Câteva mii de buzoieni vor trăi mai bine

 • Foarte bine ca se face! Era risc de viol altfel pentru femeile care ieseau afară pentru lemne si peleti

  Răspunde
 • Vor trai pe dracu, in 1-2 ani o sa ajungem sa ardem ce gasim prin case si pe strazi, cred, la cate decizii cretine sa iau la nivel national si international.

  Răspunde
 • Firoane , de la Vadu Pasii , iti clasa PRIMARUL DE LA MARACINENI.
  Mai traiesti Firoane ?

  Răspunde
 • Buna ziua!
  Asta este cu Adevărat gluma anului.
  La ce preț are acum gazul si nu l avea atunci cand s a inceput asa zisul proiect… Sunt curios câți vor folosi pt încălzire gazul.
  Ideea nu este rea… Dar sa vedem facturile.
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

  Răspunde
 • Merită felicitat pentru demersuri, omul care s-a ocupat. Nu-l ajută momentul, asta e altceva, dar nu cred că se poate spune, per-total, că Titel este un om ghinionist.
  Vom rezolva problema încălzirii globale care se întâmplă la câteva mii de ani (de câte ori în cei 4.5 mld ani de existență ai Pământului?) iată, mai repede și cu victime, nici măcar politice, coloaterale. Mulțumită Rusiei, ce n-ați înțeles, care ajută SUA să vântă ajutorând pe datorie ”democrația”. De ce zic asta? Pentru că e foarte posibil ca conducta de la Mărăcineni să mimeze că transportă gaz, la anul de ex.

  Răspunde
 • E tare faza ca se trage gazul de la Vernesti, unde nici 1/2 din case nu sunt racordate. Zic în sat, nu în comuna. Pe aia de la primăria Vernesti nu-i întreabă nimeni de ce nu fac rețeaua în toată comuna? Unii au făcut cereri, dar degeaba…

  Răspunde
 • Bine zice cel de mai sus.
  Degeaba conducte de gaze daca gazele vor fi putine si scumpe precum produsele de lux.
  Pare ca intr-acolo se indreapta lumea daca te uiti la cum se aseaza piesele de joc la nivel mondial de catre politica globala.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.