Câteva săptămâni până la inaugurare. Pentru trei județe

Investiția – apreciată de constructor la 1 mil. € – aparține unui om de afaceri din Buzău și a fost realizată la solicitarea firmei de curierat Cargus (fostă Urgent Cargus) pe Aleea Industriilor (aproape de podul de la Metalurgica).

Va fi un depozit mare care va deservi trei județe. Se vor crea câteva zeci de locuri de muncă. Inaugurarea e programată pe 1 aprilie (și nu e o glumă!)

Pe site-ul propriu Cargus (se prezintă ca fiind lider național în domeniul curieratului ( 2.600 de vehicule și 2.900 de angajați și colaboratori).

În apropiere s-a finalizat o altă investiție a Sly Nutritia firmă din Buzău specializată în producerea de dulciuri – dar fără zahăr (vezi foto mai jos).

Se observă astfel că în orașul Buzău se inițiază și finalizează constant investiții private – în ciuda unor cârcotași care fac afirmații fără fundament.

Parc logistic la ieșire din Buzău spre Vernești – investiție de 10 mil.€ inaugurată în octombrie anul trecut

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Câteva săptămâni până la inaugurare. Pentru trei județe

 • Nu e cârcoteală, pur și simplu sunt prea puține investiții. Nu te poți lăuda cu 2 hale de depozitare, chiar și dacă generează câteva locuri de muncă. Oamenii așteaptă investiții mari, de producție, care să genereze sute / mii de locuri de muncă.

  Răspunde
 • La „marele depozit” vor lucra 7 angajati,iar din taxe si impozite abia se va plati valoarea energiei electice consumate de fantanile arteziene….Apropo, cine a „apreciat ” investitia la un milion de euro,potrivit autorizatiei de construire era „apreciata” la cca 180 mii euro…

  Răspunde
 • Carcotasii spun: in ultimele luni au disparut aproape o mie de locuri de munca (Ductil + Green + altii) si au aparut cateva zeci de noi locuri de munca 😉

  Răspunde
 • Investiția nu este de 1 milion de Euro. Investitorul buzoian nu avea capacitatea financiară să facă o investiție de 1 milion de Euro.
  În realitate investiția este de până în 200.000 Euro.
  Auraș, dacă tot ai căutat pe net ar fi trebuit să vezi că firma de curierat se numește de ceva timp doar Cargus.
  Pe de altă parte, cu o floare nu se face primăvara, dar orice investiție este de salutat.
  Totuși, să nu credem că Toma are vreun merit…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.