Câteva zeci de buzoieni vor merge vineri după-amiază la Slobozia

Update: SCM Gloria a câștigat cu emoții pe final cu 24-23. CLICK AICI pt. detalii.

Cel puțin 1500 de buzoieni au venit la meci la Sala Sporturilor la partidele cu Corona și Minaur pentru a susține echipa de handbal fete din Buzău.

Din acești 1500, măcar câteva zeci vor merge mâine – cu autoturismele personale – în cea mai scurtă deplasare din campionat a SCM Gloria, la Slobozia (92 de km).

La Slobozia vor ajunge și 20 de băieți din galerie

Partida va începe de la ora 18.00, iar alde Stoleru și Subțirică sunt favorite. Buzoiencele au coborât pe locul 4 (depășite la golveraj de CSM București), în timp ce Slobozia e pe 11 (cu o singură victorie din 8 meciuri, cu „U” Cluj).

De notat că la SCM Gloria nu va juca Alina Ilie (în continuare indisponibilă) și că la Slobozia e antrenor buzoianul Gheorghe Covaciu.

Problema la Slobozia e că meciul se joacă într-o sală mică, de doar 200 de locuri

Întrucât partida cu Rm. Vâlcea a fost amânată de federație (pe 4 ianuarie), SCM Gloria va juca ultimul meci din acest an tot în deplasare, la Brăila pe 13 noiembrie. Și atunci e de așteptat să facă deplasarea (de 104 km) câteva zeci de buzoieni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.