Câteva zeci de buzoieni vor merge vineri după-amiază la Slobozia

Update: SCM Gloria a câștigat cu emoții pe final cu 24-23. CLICK AICI pt. detalii.

Cel puțin 1500 de buzoieni au venit la meci la Sala Sporturilor la partidele cu Corona și Minaur pentru a susține echipa de handbal fete din Buzău.

Din acești 1500, măcar câteva zeci vor merge mâine – cu autoturismele personale – în cea mai scurtă deplasare din campionat a SCM Gloria, la Slobozia (92 de km).

Partida va începe de la ora 18.00, iar alde Stoleru și Subțirică sunt favorite. Buzoiencele au coborât pe locul 4 (depășite la golveraj de CSM București), în timp ce Slobozia e pe 11 (cu o singură victorie din 8 meciuri, cu „U” Cluj).

De notat că la SCM Gloria nu va juca Alina Ilie (în continuare indisponibilă) și că la Slobozia e antrenor buzoianul Gheorghe Covaciu.

Problema la Slobozia e că meciul se joacă într-o sală mică, de doar 200 de locuri

Întrucât partida cu Rm. Vâlcea a fost amânată de federație (pe 4 ianuarie), SCM Gloria va juca ultimul meci din acest an tot în deplasare, la Brăila pe 13 noiembrie. Și atunci e de așteptat să facă deplasarea (de 104 km) câteva zeci de buzoieni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.