Câți ani credeți că avea violatorul bătrânei de 92 de ani din comuna buzoiană Glodeanu Siliștea ?

În urmă cu două săptămâni buzoienii.ro a scris (click AICI) despre violul unei bătrâne de 92 de ani din comuna buzoiană Glodeanu Siliștea.

De atunci, violatorul a stat ascuns, iar polițiștii n-au reușit să-l găsească pentru a-l întemnița.

Abia ieri, polițiștii postului rural Smeeni au pus mâna pe el. Cineva l-a văzut pe violator prin Smeeni, a contactat poliția, iar peste câteva minute acesta a fost prins.

Violatorul are doar 21 de ani și e de loc din Brădeanu. Nu e nici țigan, nici nu era cunoscut ca având probleme psihice, deși e învederat că le are.

Fapta a fost sesizată Poliției la sfârşitul lunii august de persoana vătămată, o femeie în vârstă de 92 de ani, din Glodeanu Siliştea.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 27 spre 28 august a.c., un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Brădeanu, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate prin forţarea sistemelor de asigurare şi ulterior, prin constrângere, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele.

Bănuitul, care se sustrăgea de la urmărirea penală, a fost reţinut pentru 24 de ore şi în urma prezentării în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Pogoanele, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile – Comunicat IPJ Buzău

Citește și articolul: „Va fi mai mare decât cel din Micro III”. S-a trecut la turnarea fundației. Ultimele informații despre noile unități Kaufland și Lidl

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Câți ani credeți că avea violatorul bătrânei de 92 de ani din comuna buzoiană Glodeanu Siliștea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.