Câți au picat BAC-ul la Hasdeu, Eminescu, Pedagogic, Arte etc.

La rugămintea unui cititor, publicăm numărul elevilor care au ratat Bacalaureatul de la liceele bune din jud. Buzău.

O surpriză neplăcută e că inclusiv cel mai bun liceu din județ (Colegiul Hasdeu) are 3 elevi (din 301) care au ratat. Doi au luat nota 4 la Logică, iar unul la Fizică. E și o (mică) ciudățenie la mijloc întrucât la Hasdeu acced doar elevi cu medii de peste 9 la „capacitate”.

În schimb, „elevul problemă” a reușit (după contestație) să aibă media generală 9,03 – CLICK AICI

Trebuie precizat, în cazul Hasdeului, și că peste 70% dintre absolvenți au avut medii la Bacalaureat de peste 9.00!

Vezi mai jos lista cu elevii picați pe licee

Pentru o mai mare acribie în analiză s-a precizat și numărul de elevi care au susținut bac-ul de la fiecare liceu.

Hasdeu: 3 elevi – din 301

Pedagogic: 3 elevi – din 175

Eminescu: 15 elevi – din 303

Al. Vlahuță (Rm. Sărat): 12 elevi din 174 (unul a fost exclus din examen)

Arte: 12 elevi – din 102

Economic: 41 elevi – din 224

Marghiloman: 41 elevi – din 218

loading...

12 comentarii la „Câți au picat BAC-ul la Hasdeu, Eminescu, Pedagogic, Arte etc.

 • Dupa o atat de intensa aeterna laudatio la adresa sahistului cu nota 2 la purtare, ar fi de bon ton ca ziarul buzoienii.ro sa militeze si ptr ridicarea unei statui a elevului, amplasata in fatza liceului Hasdeu.
  Merita sa ramana nestearsa ptr posteritate amintirea acestei mari personalitati a municipiului Buzau. …..[Leo]

 • Trebuie verificat de anumite organe, la Hasdeu, de ceva vreme nu se mai intra doar pe baza de nota/merit,ci si pe altceva, mai ales transferuri de la alte licee, peste an.Incepe anul clasa de 28 de elevi,si-l termina 34.

 • La cât de tare se bate Banu în piept cu Haşdeul, liceu pe care el n-a fost în stare să-l absolve (acesta fiind şi marele lui complex în adâncul inimii) , ar fi trebuit ca cei peste 70% din absolvenţi să aibă medii de peste 9,50… nu de peste 9,00.
  Ăsta e ,,înaltul standard” al Haşdeului de care ne vorbea nouă acel profesor?

 • Bravo Andrei!! Le -ai dat peste nas la toți indivizii măcinati de răutate. Cred că meriți să rămâi un model pentru cei care vor veni si cărora li se vor face vreo nedreptate.

 • Andrei cel răzvrătit a luat peste 9 la bac în condițiile scăderii drastice a exigenței examenului de (in)capacitate și a nivelului învățământului în general. Elevul problemă și generația lui haștag debusolată pot face pasul următor de la agresiunea contra școlii către demolarea bisericilor sau măcar a statuilor. Debutul a fost făcut la referendumul pentru familie și perspectivele sunt încurajatoare.

 • La cât a demolat creștinismul din arta antichității ar cam fi cazul să mai demolăm și noi ceva biserici! Oricum, la ritmul în care se tot construiesc nici nu se va vedea…

 • Iar ăla nu a fost referendum pentru familie, ci pentru ură! La care românii, în majoritate, au refuzat să participe. Încrederea în Biserică a plonjat în ultimii 10 ani de la 80% la 50%.

 • Felicitări… părinților…. trist, foarte trist….

 • Cu aceasta “intrecere socialista” a notelor si mediilor umflate artificial,nu e de mirare ca numarul celor care au picat BAC-ul este totusi destul de mic.Problema este aceea a analfabetilor functionali, blagosloviti cu medii mari si cunostinte pana la “genunchiul broastei”. Probabil ca multi or sa acceada la tot felul de “universitati particulare” ,unde orice analfabet din asta functionalisi va intra vitel si va iesi bou,dupa a “desavarsirea studiilor”,devenind doar niste “prosti cu diploma”.Celor care isi vor vedea de treaba si se vor apleca cu toata seriozitatea asupra studiilor,le transmit mult succes si un viitor pe care il doresc si merita.

 • Nu numai că Banu n-a absolvit Haşdeul, dar n-a fost în stare să intre acolo în primul rând !
  Aşa cum nici Ţepeluş n-a fost în stare să facă Haşdeul !
  Şi nici marea lor Artistă cu care s-au făcut de râs !

  Banu, Ţepeluş şi dna Artistă….Cum vă simţiţi voi acum în sinea voastră că Andrei a reuşit a deveni un mândru ABSOLVENT AL HAŞDEULUI, ceea ce voi n-aţi fost în stare să fiţi la tinereţea voastră ?
  Şi că a luat Bacul cu peste 9 ?

  Cum e să vă simţiţi ÎNFRÂNŢI şi FRUSTRAŢI ?
  Ia spuneţi-ne şi nouă…

 • La Hasdeu în clasa a IX a sunt înscriși 280 de elevi și termina 301?

 • Rușine conducerii liceului pentru abuzul grosolan pe care l-a săvârșit în acest caz(nu că n-ar fi și altele..). Uite că Andrei a reușit să aibă media peste 9, în ciuda celor care spuneau că nici măcar nu o să ia BAC-ul.
  De un penibil monumental, domnilor..astept cu interes schimbarea din temelii a conducerii, să fie una pe măsura Hasdeului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.