SURPRIZĂ! Câți bani se adună în plus la primărie

Primarul Toma a făcut joi seară la Focus Tv o declarație referitoare la creșterea impozitelor.

„Da, au crescut cu 50% impozitele pe locuințe. Dar știți câți bani se adună în plus la primărie din această mărire ? 600 de mii de euro! Buzoienii trebuie să știe că doar refacerea străzii Horticolei pe care o vom începe la primăvară costă 3,5 milioane de euro!”

Toma: „Modernizarea orașului, pe care ne-o dorim cu toții, costă. Sper că buzoienii vor înțelege. Nu vom opri investițiile în oraș”

Toma a mai anunțat astă-seară că estimează în 2021 o scădere a veniturilor orașului Buzău de 6 milioane de euro.

Din păcate, criza sanitară a adus și o importantă criză economică. În 2020 primăria a încasat cu 10 milioane de euro mai puțin, în 2021 estimările sunt că vom avea venituri diminuate cu 6 milioane de euro. Suntem nevoiți, în aceste condiții, să reducem din cheltuieli. Vom tăia cam de peste tot”

Citește și:

loading...

16 comentarii la „SURPRIZĂ! Câți bani se adună în plus la primărie

 • Anul trecut s-a suspendat subventia la caldura si au fost bani. Anul asta se suspenda subventia la transport. Mai lasam asfaltul sensurile giratorii, poate mai vb. si de salariile din primarie ca sunt nejustificat de mari bineinteles la sefi si cativa subalterni, poate constatam ca si nr. de angajati din primarie este prea mare nu la cei cu sapa ci la cei cu mapa.

  Răspunde
 • Cum rămâne cu cele 5 milioane de euro cheltuiți pentru cluburile sportive ???

  Răspunde
 • Furati mai putin tovarasi !
  Si banii vor fi suficienti !

  Răspunde
 • Taie subventiile si catre Gloria Buzau, mai ales de la birouri. Mai faci rost de bani si de acolo. Sau nu vrei sa-ti lasi prietenii fara salariile alea nesimtite?

  Răspunde
 • DE FONDURI EUROPENE SE AUDE CEVA ?????????? AAAAAAAAAA , aia nu se pot da PARANDARAT ,,,,ASA ESTE MA UITAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 • Probleme la Urbis, la TransBus si la Primarie, oameni fara loc de munca, o adevarata reforma administrativa facuta de Toma si asociatii.

  Răspunde
 • Nu inteleg totusi de ce sint asa mari costurile cu asfaltarile ( 3,5 mil euro pt Horticolei ?), mai ales ca prin achizitionarea unei statii de asfalt se spunea ca acestea vor scadea; s-ar putea reduce cred aceste costuri la jumatate

  Răspunde
  • Pentru că strada Horticolei nu are fundație. Deloc. De asta și arată așa rău. Dedesubt e clisă. Trebuie excavat totul la un metru adâncime și făcută fundație ca lumea.

   Răspunde
 • Un gospodar adevarat, bravo , la urmatoarele alegeri ai asigurat un procent de 103 % …la asa popor, asa conducatori …poti mari cu cat vor muschii tai barosane, bravo ca poti !

  Răspunde
 • Stiam ca trebuie facuta fundatie, dar oricum 3,5 mil este prea mult

  Răspunde
 • Nu merge săpat la un metru adâncime, toată Horticolei este străbătută de canalul colector care merge la Stația de Epurare. Adică ceva așa, prin care mergi în picioare…

  Răspunde
  • Eu știu că acel canal va fi făcut mai târziu pe sub trotuar – pe fonduri europene.

   Răspunde
 • Oamenii de baza de la fostul Romet trebuie răsplătiți pentru ” greaua” perioada nu ???? Plătiți buzoieni ce ati ales ….

  Răspunde
 • Risipa banilor pe tot felul de prostii, bănci, sigle, postere, cărți, plante ornamentale, simpozioane, concerte, luminițe, pavele, polistiren pe stadion de tot rasul și multe altele. Pentru astea ai avut bani, milioane și milioane. Acum ne pui cuțitul la os. Să îți fie rușine domnule primar Toma.

  Răspunde
 • Bai frate ,un km de autostrada face 4-5 mil de euro,dar ciotul ala de strada 3,5 milioane ????Chiar asa ne luati de prosti ? Si cu statie de asfalt in curte????Haida bre!

  Răspunde
 • Eu anul acesta platesc impozitul, mic de altfel 200lei, la termene si nu in avans. Iaca asa, mai cu țârâita.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.