Câți dintre buzoieni ar fi crezut că se va asfalta și această stradă ? A fost nr. 1 pe lista cererilor șoferilor. Iată imagini de azi!

Puțini sunt buzoienii care mai sperau după cele 27 de străzi asfaltate de la începutul anului până în noiembrie, ca primăria să mai bifeze alte două artere importante.

Dar, iată, că s-au făcut și acestea, beneficiind și de vremea bună. În primul rând s-a asfaltat str. Al. Marghiloman, lucrare întârziată și de firma de gaze care a schimbat conductele.

Reporterul a circulat astăzi cu plăcere, în urmă cu o oră, de la intersecția cu Șoseaua Brăilei (Pod Horticolei) până la intersecția cu strada Bucegi.

„Lucrarea nu e încă gata, sperăm să o terminăm mâine. Ar mai fi de turnat stratul doi pe sectorul de la intersecția cu strada Broșteni până la strada Clemenței”, a anunțat azi Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

strada Bazalt

De câteva zile e gata o altă arteră foarte circulată – strada Bazalt, care face legătura între Bd. Stadionului și cartierul Micro XIV cu strada Transilvaniei.

Bazalt nu fusese asfaltată niciodată, ci doar betonată și era plină de gropi și hârtoape.

După primenirea carosabilului, urmează în săptămânile viitoare și asfaltarea trotuarelor.

Str. slt (pm) Adrian Vizireanu

S-a intrat și în cartierul Dorobanți

Dar asta nu e tot. În ultimele zile, asfaltatorii de la Urbis au intrat și în cartierul Dorobanți.

„Am asfaltat deja str. slt. (pm) Adrian Vizireanu care face legătura între str. Gârlași și str. Dorobanți. Săptămâna viitoare vom asfalta și str. slt. (pm) Iulian Dumitrescu”, a anunțat Alin Radu.

Iată lista celor 30 de străzi asfaltate în 2017 la Buzău:

Ciucurete, Ciochinescu, Viilor, Aleea Plopilor, Rahovei, Izvor, Ion Băieșu, Gârlași, Bistriței, Tudor Vladimirescu (în fața primăriei și a platoului Dacia), Sava Gotul, Ana Ipătescu, tronsonul ce pornește din rondul de la Episcopie, pe lângă finanțe, primărie, tribunal, până la intersecția Bd. Bălcescu și Bd. Unirii, Sculpturii, Victoriei, Aurorei, Războieni, Speranței, Arieșului, Bistriței, intrarea Trans-Bus, Șoseaua Pogonele, Col. Buzoianu, str. Mică, str. Obor, Str. Al. Marghiloman, str. Bazalt și str. slt. (p.m.) Adrian Vizireanu.

Citește și articolul: Nu mai e demult un moft. Iată care este soluția pentru evitarea blocajelor din preajma podului de la Mărăcineni

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Câți dintre buzoieni ar fi crezut că se va asfalta și această stradă ? A fost nr. 1 pe lista cererilor șoferilor. Iată imagini de azi!

  • Felicitări pentru asfaltarea străzilor, este necesar să circulăm civilizat.Cu bunăvoința celor care i-au decezia de asfaltare a străzilor,poate în anul 2018 se vor asfalta, Aleea Paltinilor din Micro 14 și aleea de trecere din parcul Crîng 2, până la toaleta de la intrarea în parcul Crîng.

    Răspunde
  • domnul primar sunt taximetrist va aduc la cunostinta cateva strazi care sunt sub orice critica exact ca dupa razboiul din 1944 deci aleea sporturilor toate strazile din dorobanti de pe diminetii si pana la liceul alex marghiloman str oltului str rascoalei str constitutiei si orizontului pana la autogara xxl fffff importante aceste 4 strazi fac legaturi care noi circulam zilnic pe ele str transilvaniei de la pod la bere pana la ront chimica str intrarea bazalt la camine de nefamilisti camin perla camin filatura aici remarc faptul ca lumea traeste in baltoci si in noroi de nedescris str gogu vicatus la fel e ceva de nedescris str cerbului pompiliu stefu str pacii str horticolei e de speriat str dorobanti de la piata la intersectia cu horticolei str independentei de la intersectia cu colonel b pana la intersectia cu lenin str calmatui neasfaltata str calnau neasfaltata str rahovei inceputul neasfaltata str luminii str islazului neasfaltata str pasajului neasfaltata siriului neasfaltata acestea sunt strazile cu probleme f mari si urgente domnule primar cu ele asfaltate orasul va fi altul succes la asfaltat

    Răspunde
  • Buna ziua eu locuiesc pe starada Haiducului unde e circa 9 in spate la scoala nr 14 si starda mea e vizata la primarie ca si asfaltata…..NU ESTE as dori sa se poate lua masurii.VA MULTUMESC.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.