Câți dintre dvs. ați pățit la fel măcar o dată ?

Întâmplarea, comică, a fost povestită pe facebook de un buzoian.

„M-am dus să mă tund. Ghinion. Am uitat masca acasă. La frizerie, doamnele mi-au spus politicos că nu mă pot primi fără mască. M-au îndrumat totuși la farmacia de lângă.

Intru in farmacie, întreb de la ușă, aveți măști?

„Avem, dar dvs. nu aveți voie să intrați în farmacie fără mască”.

– Mă scuzați, dar am intrat să cumpăr pentru că nu mă primește la frizerie fără mască. Am uitat-o casă.

„D-le, ce nu înțelegeți ? Fără masca nu puteți intra in farmacie!

– Înțeleg, dar nici la frizerie nu pot intra fără mască și acolo nu se vând măști, acolo se tunde.

„Ar trebui să chemăm poliția să vă dea amendă”.

– Și eu pe cine să chem că nu vreți să-mi vindeți o amărâtă de cârpă?

În cele din urmă dna a înghițit în sec, mi-a dat o mască cu 6 lei. Eu am plecat abținându-mă să nu-mi bag ceva în ea de situație.

La frizerie, doamnele care se apărau de muște, când m-au văzut cu mască frizerița a tabărât cu foarfecile pe mine. Dar când i-am spus ce am pățit la farmacie, un sfert de oră nu s-a putut abține din râs. Nu e pamflet, e întâmplare adevărată. Am povestit exact cum sa întâmplat.

În aceeași notă, pe facebook, circulă următoarea fotografie, semn că mai mulți sunt cei care au pățit-o.

loading...

5 comentarii la „Câți dintre dvs. ați pățit la fel măcar o dată ?

 • Dacă e adevărat și la prețul de speculă de 6 lei o mască chiar merita câteva înjurături românești bune. De altfel în loc să-i zâmbească și sa fie politicoasă a dat dovadă de prostie, bătaie de joc și idioțenie. Eu dacă eram patronul ei și citeam pe Facebook intimplarea o dădeam afară fără vre-un drept la replică. Regretabil este faptul ca se înmulțesc proștii pe zi ce trece.

 • La magazinele LE BIG masca este 2 lei;aceeasi mască la magazinele BIAN este 4 lei şi la farmacii sunt intre 4 şi 6 lei.FRUMOS nu-i aşa.

 • Iata un articol de o reala valoare jurnalistica. Ne prezinta “drama” unui domn pe care l-a durut undeva de masurile care ar trebui luate pentru protectia individuala sau a celorlalti si s-a aventurat pana la frizerie, unde nici nu isi inchipuia ca nu va fi lasat sa intre. Si atunci domnul, pe care repet, l-a durut undeva, alege sa mearga la farmacie, unde, ce sa vezi, nu este primit pentru ca toti operatorii economici aleg sa respecte, chiar daca siliti de imprejurari, masurile impuse. Si atunci se supara ca nu vine nimeni sa-i dea si lui o masca si, cand in final i s-a dat, de mila, de sila una, constata ca e foarte scumpa.
  Concluzii:
  1. Este foarte bine ca ati patit asa ceva, asta denota ca nu v-a pasat niciodata de masurile de protectie si ca ati intrat peste tot fara masca ;
  2. Cred ca a doua oara va veti lua masca la dvs. si nu veti mai proceda ca in cazul pe care l-ati descris, incercand probabil sa dati vina pe farmaciste, ca n-au vrut sa serveasca un client ( daca nu o veti lua, acum stiti de unde se cumpara );
  3. Noi toti trebuie sa invatam ceva din acest caz : indiferent daca credem sau nu in acest virus si in consecintele contactarii lui, daca ni se impun niste masuri, trebuie sa le respectam, asta inseamna civilizatie si respect pentru ceilalti.
  P.S. Ca sa nu dati 6 lei si sa evitati atitudinea “revoltatoare” a farmacistelor, mai exista o solutie : va intorceati acasa, unde presupunem ca aveati macar o masca (doar suntem in pandemie, nu?), o luati si va intorceati la frizerie.
  Toate cele bune!

 • @Victor: Jos pălăria! Nici eu nu as fi putut zice mai bine!

 • Masca se poate vinde … la usa/geam in situații ca aceasta… Dacă pana și actul medical la dr.de familie are loc la geam(încă!), ne împiedicam la vânzarea unei măști?! DAR, tunsul acela nu era chiar o urgentă, nu i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.