Câțiva rromi și-au zis că e rost de produs niște lovele din incident

În autobuzul implicat în accidentul de azi (pt. detalii CLICK AICI) s-a aflat și un grup de rromi.

Aceștia și-au zis că e momentul potrivit să facă rost de niște bani de la șoferița BMW-ului, punând presiune pe aceasta.

„M-am lovit la mână din cauza vostră. Am căzut pe spate când a pus șoferul frână. Dați-mi două milioane”, le-a cerut piranda fostului senator C-tin Popa și Alexandrei, fata senatorului.

„Da, ne-au cerut bani. Au zis să profite și ei de incident. M-au și amenințat că dacă nu le dau au niște rude pe la Galați și că-i cheamă p-ăia. Bineînțeles că nu le-am dat nimic. Fata mea nici măcar n-a fost vinovată de producerea accidentului”, ne-a spus senatorul C-tin Popa.

Când li s-a spus că stau de vorbă cu un fost senator și au constat că șantajul nu prea ține, rromii s-au lăsat păgubași și au plecat. „Gata, lasă, hai să mergem, nu mă mai doar nimic”, i-a spus piranda bărbatului ei.

Despre accidentul din rondul de la Carrefour puteți citi mai multe AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Câțiva rromi și-au zis că e rost de produs niște lovele din incident

  • Poate era bine ca fostul senator să depună plângere la Poliție pentru șantaj!

  • La cata evaziune a facut in viata lui, il retineau ei acolo, direct :))(

  • Scena cu piranda cu mâna întinsă e tipică pentru un oraș în care de-a lungul timpului s-au aciuat și înmulțit paraziții din cauza slăbiciunii oamenilor cinstiți. Pun pariu pe ce vreți că balabusta dacă o controla cineva nu avea bilet în autobuz poate ceva ciordit ascuns pe sub fusta ei înflorată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.