Câțu sau Orban ? Au votat 71 de buzoieni. Vezi AICI scorul

Astă seară, 71 de peneliști buzoieni cu funcții (în partid ori administrative) au votat poziționarea PNL Buzău.

Cu Câțu sau cu Orban ?

Rezultat vot: Din cei 71 de votanți, 63 de peneliști buzoieni au optat pentru Câțu și doar 8 pentru Orban.

Ce înseamnă asta ?

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: „Înseamnă că organizația Buzău va susține oficial la alegerile din partid moțiunea Câțu. Dar asta nu înseamnă automat că toți delegații la congres ai PNL Buzău, 67 la număr, vor vota pentru Câțu. Fiecare delegat va vota cu cine va dori, dar e clar că în marea lor majoritate vor opta pentru Câțu”

De notat că PNL Buzău pare să fi adoptat o poziție înțeleaptă. N-a pus toate ouăle într-un singur cuib. Dacă Avrămescu, șeful PNL Buzău pe județ, e cu Câțu, Vlad Pufu, președintele PNL Buzău pe municipiu, e de partea lui Orban.

Congresul PNL va avea loc la București pe 25 septembrie. Câțu pare favorit, în ciuda problemelor personale (detenția din Statele Unite) dar și guvernamentale (riscă să fie demis la moțiunea de cenzură).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Câțu sau Orban ? Au votat 71 de buzoieni. Vezi AICI scorul

 • Mai copii,eu care am votat din 90 numai liberalii ,cand tot judetul asta vota 99% numai FSN ,PDSR ,PSD,etc ,eu care am vorbit cu Balanescu in 90 ,unde era sediul improvizat al PNL ,,printre dărâmături, unde e actuala Raiffeisen Bank,eu va dau o placuta suedeza ,pt ca sunteti toti niste jalnici epigoni sau mai corect spus niste javre!Mars in cotet potailor!Rusine !

 • Ce mi-ar plăcea să câștige Orban!
  Și să facă alianță cu „ciuma roșie”!

  În aceeași zi sunt alegeri parlamentare în Germania. Sondajele dau ca favorită „ciuma roșie teutonă”, SPD. Sunt curios cum vor prezenta propagandiștii neamțului opărit o victorie a „ciumei roșii”.
  Și unde mai pui că „ciuma roșie teutonă” se pupă pe botic cu Putin! Aoleu, ce distracție!

 • Socialiștii germani vor câștiga alegerile în Germania. Iohannis așteaptă comanda de la nemții ca să vadă cu cine se aliază PNL. Fierătania conduce PNL, conduce țara, cu sprijinul serviciilor, la comanda nemților.
  Căcuțu este doar un pion, cu scheleți in dulap, care poate fi controlat lejer. În schimb, Orban nu mai ascultă de Iohannis.
  Interesul populației este pe ultimul loc pentru politicieni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.