„Căutați, de fapt, amantă ?”. Buzoieni intrigați, zeci de comentarii

E un anunț de angajare controversat, care a stârnit zeci de comentarii ale buzoienilor.

A fost postat de proprietarul unei firme care comercializează produse de patiserie și panificație. Unii dintre buzoieni consideră anunțul discriminatoriu pentru prevederile „aspect fizic plăcut” și „maximum 35 de ani”. Astfel că după anunț au curs comentariile ironice și nnegative.

„O iei de nevasta sau vrei să facă gestiune?”

„Mai e si in afara orasului. Poate se asteapta sa apara vreo printesa pe cal alb, cu cositele-n vant !!!”

„Pana-n 35 ??? Aspect fizic plăcut? Discriminare !!! Sa va fie rusine cu astfel de anunturi, cineva ar trebui sa se sesizeze ! Daca ai trecut de 35 nu mai ai dreptul sa lucrezi sau aveti nevoie de amanta ????

„Ideea este ca si cei peste 35 de ani au dreptul la munca ! Da’ nah…o femeie peste 35 de ani nu este la fel de “buna” ca una pana-n 35…Iti dau dreptate aici!”

„Altu care nu are femeie si cauta “gestionara”

Proprietarul afacerii consideră cu nu-i nimic în neregulă cu anunțul și i-a trimis la plimbare pe cei care au comentat negativ:

„Poate nu ați înțeles din Anunț ! Este un anunț de angajare. Nu să vă dați voi cu părerea cum să-mi conduc eu afacerea și pe cine sa angajez!”

Unii dintre cei care au comentat i-au sugerat patronului să elimine din anunț referințele la vârstă și aspect, iar apoi să aleagă dintre interesate de slujbă pe cea care îi convine.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Căutați, de fapt, amantă ?”. Buzoieni intrigați, zeci de comentarii

 • Patronul e un mos trecut de 70 de ani .. Pe cureaua din dotare poate ascuti briciul.

 • De ce nu ? Cine vrea o contabila urata si batrana ? El da salariul, el decide.
  Doar nu ar trebui obligat sa angajeze ceva anume ?
  Omul a fost prea direct, ca oricum la interviu alegea ce vroia…

 • O ,,condiţie” care nu ne mai miră! Decolteurile generoase, fustele scurte si buzele rujate, adică ,,aspect plăcut” conform anunţului, au ajuns să aibe prioritate în faţa competenţei şi a seriozităţii. O pretenţie care i-a fost specifică şi lui Dragnea, aşa reuşind anonima de Carmen Dan din Teleorman să ajungă cine a ajuns. Până şi în sistemul de învăţământ a ajuns să primeze ,,condiţia” asta – mai tacit, mai subtil – din moment ce unei profe-dansatoare din buric, cu un ruşinos 5 obţinut la titularizare, directorul colegiului Haşdeu i-a dăruit cu mult drag catedră acolo!
  Deci, ce putem să mai comentăm ?? Astea sunt acum ,,condiţiile specifice” de angajare pe care le au în vedere unii şefi… sau şefuleţi!

 • Cred ca patronul vrea pe cineva care sa contabilizeze ouale, s-a inspirat de la vorba unui politician roman.

 • voi nu ati cautat sotii frumoase si tinere ? sau va plac babele 🙂 ?

 • Un ignorant care nu stie ca femeile peste 30-35 de ani sunt mai frumoase si mai serioase

 • Bukk cred ca patronul vrea sa moara repede, fericit si cu banii terminati din cont

 • Pentru Livia E o chestiune de etica si de discriminare a unui sector al populatiei iar in Europa occidentala este penalizat un astfel de anunt. Poate angaja pe cine vrea,ceea ce nu poate, este sa publice asa ceva. Poate doresti sa te intorci la timpurile in care femeia era rupta in bataie si nu se intampla nimic. Tot discriminare se numea. Si inca ceva……frumusetea si tineretea sunt trecatoare,aplica-ti chestiunea asta.Prostia e eterna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.