Cauze: un avion ochios plus iresponsabilitatea și neatenția a doi șoferi

Iresponsabilitate a unui giurgiuvean care a oprit pe prima bandă a Șoselei de Centură a Buzăului între Pasarela Nehoiu și Fabrica de Bere (vezi foto autoturism Opel gri tamponat spate).

„Mergeam cu soția ca să vedem Vulcanii Noroioși. La un moment dat am văzut pe marginea drumului acest avion frumos. Am oprit ca să-l vedem de aproape și să-i facem poze. Îmi cer scuze, într-adevăr la 50 de metri mai în față era un loc unde se putea parca în afara carosabilului”, ne-a declarat giurgiuveanul, scăpat nevătămat, atât el, cât și soția.

Legal însă, vina producerii accidentului îi aparține unui buzoian de 66 de ani din Pârscov, șoferul Opelului vișiniu din imagine.

Acesta, cu ochii la același avion, n-a văzut mașina oprită în fața sa și a intrat în plin fără să mai apuce să pună frână.

Pasagera din dreapta, o femeie de aproximativ 50 de ani, s-a lovit destul de rău la cap, parbrizul fiind spart în dreptul ei. Femeia a ajuns la spital. Din fericire, o fetiță aflată pe bancheta din spate a scăpat doar cu sperietura.

Avionul buclucaș aparține unei firme contractate de RER Buzău pentru a arunca mâine dimineață cu soluția împotriva țânțarilor deasupra Buzăului. Lângă avion stă întins pe o pătură un angajat al RER.

„Ce să le fac dacă nu sunt atenți. Mulți opresc pentru a face poze cu avionul. Stăteam liniștit și deodată am auzit bușitura. A ieșit și fum. M-am și speriat. O femeie din mașina vișinie avea sânge pe față. Au venit și poliția și SMURD-ul”, a spus angajatul tolănit pe pătură, la umbra avionului.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.