Caz revoltător în fața unei școli și a unui liceu din Buzău. VIDEO

Scena revoltătoare s-a petrecut pe Aleea Școlilor din cartierul buzoian Micro XIV, în fața școlii generale și a Liceului Sportiv.

La parterul imobilului școlar se află săli de grădiniță!

Se pune întrebarea dacă așa ceva poate fi oprit ? Individul respectiv e sărac cu duhul și n-are rușine. Ba, dimpotrivă, se mândrește cu fapta lui. Scena se poate repeta oricând, oriunde.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Caz revoltător în fața unei școli și a unui liceu din Buzău. VIDEO

  • Este nebun cu acte în regula!
    Este un aurolac (prenadez) care își face veacul de mult timp prin aceste locuri, cât și prin preajma blocurilor 15B, 16B, 50 51 și zona stația de ambulante.

  • Hai ca asta-i un handicapat care nu judeca, n-ai ce sa-i ceri, nici cu ciomagul nu-l mai poti educa… Dar ce ne facem cu cei care ei insisi, prin meseria lor, desi pretind ca ne educa copiii, totusi nu se sfiesc deloc sa-si arate “intimitatile” publicului larg ???????
    Ca, de pilda, profesoara aia din Hasdeu care isi arata goliciunea dorsala, in toata splendoarea ei…. Cu fufa asta, pretinsă “profesoară”, ce masură s-a luat???

  • Si asta daca e nebun si nu judeca ,hai sa-l lasam sa dea in cap sau sa violeze vreun copil??? Cum sa punem problema asa ??? Nu-si ia medicamentele sa poata convietui in societate civilizat , in padure cu ei frate..Eu imi rup oasele sa.mi cresc si educ copiii ca sa mi.i nenoroceasca intr.o secunda un psihopat ca asta ??

  • Noi, cei care locuim in acest cartier, il stim foarte bine, urla la cer in miezul zilei, injura oameni pe care nu ii cunoaște, urmărește fete pe stradă, este prezent la orice ora din zi – acum o săptămână la 7 dimineața tragea din pungă la banca de la blocul meu. Trage si in amiaza mare in statia de autobuz vis-a-vis cu Filatura, șoferii nu au nicio problema să il primească in vehicul. A venit o data politia sa il ia in urma unei plângeri facute de o vânzătoare la un magazin, insa a doua zi era inapoi pe străzile cartierului. Poate cu ocazia asta il preia cineva si nu ii mai da drumul in public.

  • Le place autorităților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.