Cazul 41. Nu e din Poștă și nici din Mihai Viteazul

În doar o zi s-a dublat numărul buzoienilor confirmați pozitiv cu coronavirus.

De la 20 (ieri la prânz), s-a ajuns aseară la 40 după confirmarea celor 18 cazuri din Poștă și a celor două din cartierul Mihai Viteazul.

În afara acestora, Prefectura Buzău a anunțat azi după-amiază și cazul 41.

E vorba de un buzoian de 30 de ani din comuna Râmnicelu, de lângă Rm. Sărat. În urma unor probleme medicale acesta s-a prezentat la urgențe la spitalul din Focșani.

După ce medicii au vizualizat o radiografie pulmonară au solicitat și efectuarea testului la C-19. Rezultatul a venit în cursul zilei de ieri și a fost pozitiv.

Pacientul este internat la spitalul din Focșani, iar DSP Buzău – după ce a fost informată din Vrancea – a demarat ancheta epidemiologică în localitatea în care locuiește tânărul.

Precizare referitoare la cartierul Mihai Viteazul

Prefectura Buzău: „În acest moment, nu se ia în discuție instituirea măsurii de carantină a cartierului Mihai Viteazu din municipiul Buzău. Dacă se vor lua decizii în acest sens, acestea vor fi aduse la cunoștința presei și a buzoienilor”

Carantina a fost instituită doar pt cartierul Poștă

Citește și celelalte articole de azi de pe buzoienii.ro:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.