Cazul contabilei „agresate” de primarul din V. Pașii pare mai degrabă o înscenare nereușită. Contabila stă acum pe hol și blochează activitatea instituției

Cazul contabilei „agresate” de primarul din Vadu Pașii pare mai degrabă o înscenare nereușită.

Pe lângă faptul că femeia a sunat conform primarului la 112 abia după o oră și jumătate de la presupusa agresiune – lucru care ridică serioase semne de întrebare asupra veridicității celor reclamate – contabila a adoptat ulterior o atitudine greșită, prin care lasă impresia că e pusă pe făcut rău.

Contabila refuză să intre într-un birou și să-și facă meseria, preferând să stea pe o bancă din incinta primăriei.

„E rea intenție. Probabil că e supărată că nu i-a ieșit regia de săptămâna trecută și acum încearcă altceva. I-am pus la dispoziție un birou, altul decât cel în care a lucrat până acum și care e sigilat, dar refuză să intre în el. Preferă să stea pe hol și să nu-și facă meseria, blocând activitatea primăriei. De fapt, de la asta a pornit și discuția mai tensionată pe care am avut-o cu ea săptămâna trecută. Nici vorbă de agresiune, norocul meu e că în cameră a mai fost cineva care a depus mărturie la poliție în acest sens. Realitatea e că dânsa își făcea treaba cu întârziere și i-am reproșat acest lucru. Suntem într-o concurență acerbă cu celelalte comune pentru câștigarea de proiecte, nu putem să ne mișcăm cu viteza melcului. Trebuia să-și dea avizul pe un document, un aviz de legalitate, aveam nevoie urgent de el, iar ea mi-a zis că o să mi-l dea peste 30 de zile, adică în ultima zi legală. Cum să accept așa ceva ? Păi, în felul ăsta, ne-o ia concurența înainte! Mărăcineni, Săgeata, Poșta Câlnău și alții, nu ne așteaptă pe noi”, a spus azi primarul Gh. Firon.

Edilul consideră că în condițiile în care lucrurile în comună au început să se miște (prin V. Pașii a început să circule autobuzul 11 de la Buzău, se face și podul de la V. Pașii, va începe și cea mai importantă campanie de asfaltare, școala și grădinița se vor moderniza, s-au demarat proiectele pentru canalizare și gaze etc.) rivalii politici sunt disperați și inventează tot felul de evenimente menite a-i strica imaginea.

„Îmi pare rău de tot acest scandal, dar poate tot răul e spre bine. Se va institui o comisie de disciplină care va analiza cazul doamnei contabil. Mă gândesc că la final vom putea angaja un alt contabil care să lucreze performant alături de ceilalți salariați ai primăriei”, a adăugat Firon.

Cazul de la Vadu Pașii amintește de cel al primarului de la Buzău, C-tin Toma, care s-a plâns – în special la începutul mandatului – că unii dintre salariații primăriei nu-și fac treaba corespunzător, dar că legislația îi apără și că nu le poate desface contractele de muncă.

loading...

17 comentarii la „Cazul contabilei „agresate” de primarul din V. Pașii pare mai degrabă o înscenare nereușită. Contabila stă acum pe hol și blochează activitatea instituției

 • Sa ajuns si ea

 • De ce sa fie bine pentru comună? Hai sa punem bețe-n roate la primar sa zică lumea ca nu se face nimic! Foarte urât din partea contabilei.

 • Sunt 2ani de cand pune la cale planul cu Nicolaie Chijer impotriva primarului ,pt. Ca nu puteau ei comanda si controla bani primarie ,si a pers.Nu credeti lume buna nimic din ce face sau spune pers.asta ca e doar o hoata si o mincinoasa.eu am auzit si vazut cu ochi mei ceea ce vb.vazand ca sunt cumnata acestei individui si eram acasa la ea cand se faceau discutii impotriva primarului.Este doar o farsa din partea acesteia numai sa faca de rau la pers.bune, cum de ani de zile ma mintit si mi-a facut mie.Sper ca autoritatile citesc comentariile noastre si isi dau seama ca o pers.ca aceasta nu trebuie sa stea in primarie ,continund sa fure.

 • Pingback:

 • Bai sinteti nebuni cum sa lucreze in alt birou fara calculator si hîrtii ??? ABUZ IN SERVICIU SE NUMESTE ACEST LUCRU CINE GÎNDESTE

 • Domnule primar, cat ai platit pentru articolul asta? Dar pentru comentarii? N-ai gasit, cel putin, unii alfabetizati…

 • Asa sunteti voi, toti primarii sa va luati durerea de cap cu mana altuia dar nu e cazul la dvs ca si asa aveti tabla in cap si cand se scurtcircuiteaza agresati oamenii,inclusiv femei.CE GEST MIZERABIL DE EDIL,REPREZENTAND COMUNA!HALAL EDIL!!!

 • Cat sa plateasca pt un articol foarte multi bani nu-i asa domnule primar?Si daca ma uit mai atent la recenzia dumneavoastra observ ca ati scris ,,Posta Câlnăul” romana e cam grea nu-i asa domnule primar si domnule reporter ,pt ce rahat v-ati luat azi banii pt stat degeaba la birou ca alti LINGAI!

 • Aruncati degeaba cu noroi in aceasta femeie, care din contra si-a facut treaba mai mult decat trebuia si decat voi,mai mult decat cloaca voastra care stau prin jurul primariei poate mai prind si ei un colt de paine din mila cetatenilor ce isi rup spatele,cand dvs stati la birou si incasati taxe si impozite de pe munca lor!CATI OAMENI AVEATI DOMNULE PRIMAR LA AJUTORUL SOCIAL SI CATI SUNT ACUM?CAND VETI DA SOCOTEALA?

 • Am citit cu atentie discursul d-lui primar ,e normal sa se apere dar nu cu vrajeli, ca la aburit nici DRACUL nu-l intrece!Nu mai inteleg nimic, doamna cu pricina era contabila sau secretara ca decum reiese din declaratia d-lui avizul de legalitate din cate stiu eu este dat de catre secretar nu de contabil!Reveniti-va la realitate domnule!ca ati gresit persoana!

 • Atenție ,bărbați ,vi se pregătește ceva ….

 • Daca tot vorbim de cazul contabilei de la Vadu Pasii as prezenta mai degraba necazul contabilei.Rasfoind facebookul ca si voi dealtfel am constatat cu stupoare ca doamna nu are un trecut asa senin (arde tot ce prinde inclusiv pe sorasa,cumnatsa etc)ca si cocluzie nu are mama nici tata.Prin stransa legatura de prietenie pe care o are cu faraoNicu Chijer fost viceprimar al comunei Vadu Pasii si personalitate marcanta in cultivarea prostiei au pus la cale un
  mic plan: sariti ca vrea sa mi rupa bluza si vrea sa mi sparga si buza.Ieftin ca doar se poarta la noi.As transmite sotului dnei contabile un mesaj scurt: ai cumva nasul înfundat,e sah la regina omule.Ps.ati jucat ieftin,data viitoare merge un 11 septembrie ca la Americani (succes)

 • Să fii realişti eu nu țin nici cu primarul ,dar nici cu secretara sau contabila sef.Că nici voi nu ştiti ce funcție are această femeie în primărie, în fine să trec la subiect.După cum ştim cu toți mare lucru acest primar nu a facut pentru comuna noastră.Dar toți cei care la-ți votat aveți încredere în el ,că e şi normal să aveți încredere în el,deoare ce va promis marea cu sarea,dar dacă stați şi vă gândiți mai bine şi voi cei care la-ți votat,vă pare rău că ați căzut în plasa lui.Vreau să îmi recunoaşteti sincer cu câți dintre voi cei care lați votat,mai vorbeşti sau vă mai salută pe stradă domnul primar.Vă spun eu doar cu rudele apropiați şi cu limbişti lui mai vorbește acest primar.Dar nu vreți să ne arătați celor alți atitudinea voastră față de dl.primar.Aşa că eu mă astept de la orice din partea domnului primar cine vrea să înțeleagă mesajul meu e un om cu cap cine nu va vedea mai tarziu despre ce vorbesc eu aici.

 • Ii recomand Primarului din aceasta comuna,sa organizeze niste cursuri de alfabetizare pentru „intelectualii” comunei care posteaza „comentarii” de rasul curcilor si „analfabetism….rural”. Deh,…..”electorat de partid”!

 • E clar ca e mana domnului Nicolae Chijer !! Vrea din nou sa puna mana pe primarie dar MAI BINE SA SE DUCA LA OBOR LA INTINS PORCI PENTRU CA ASTA STI SA FACA CEL MAI BINE

 • Numai influiente negative are din toate punctele de vedere asupra Primariei din Vadu-Pasi acest Nicolaie Chijer !!
  La obor la vandut porci domnu Chijer si lasati primaria sa isi faca treaba!

 • Domnule primar Firon Gheorghe am si eu o intrebare azi am aflat ca sotia dvs este contabila la scoala nu e cumva conflict de interese???? nu stiu bine dar zic.Dar nu ma mai mira nimic in zilele noastre ce sa mai ne jucam cu banii publici doar de de pe bunul plac al fiecaruia.Cumnatul dvs e la socieyate de apa a comunei ce faceti domunle acolo afaceri in familie???? NU SE POATE ASA CEVA E STRIGATOR LA CER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.