Cazul huliganilor care au aruncat în aer coșul de gunoi din Crâng

Opinia publică s-a oripilat înainte de Crăciun la vederea imaginilor în care niște puști au aruncat în aer (cu petarde) uncoș de gunoi de pe Aleea Căprioarei.

„Avem zero toleranță cu așa ceva. Avem niște imagini, le-am pus la dispoziția poliției. Unul dintre puști avea cagulă pe față. Sper să fie prinși”, a reacționat atunci viceprimarul Ionuț Apostu.

Numai că tinerii huligani care au rupt și banca din apropiere (plus răsturnarea unui coș furat din Kaufland) n-au pățit până acum nimic.

Cauza ?

Nici RER (pentru coș), nici primăria (pentru bancă) n-au depus până acum plângere la poliție. Situație în care poliția nu poate acționa, deși există un fir prin care poliția ar putea să-i identifice pe golani și să le facă dosar penal pentru distrugere.

Ce zice lumea

„Bineînțeles că nu vor păți nimic. Când s-a aflat ale cui odrasle sunt vandalii, s-a pus batista pe țambal. De către toți”.

Ultima oră

„Azi, mâine, vom face plângere la poliție. Nu vor scăpa, am înțeles că poliția știe deja cine sunt”, a spus Liviu Mocanu, directorul firmei de salubritate din oraș.

Deși, pe facebook, s-a vehiculat informația că de sărbători multe coșuri de gunoi „au fost explodate”, Mocanu a spus că doar cel de pe Aleea Căprioarei a avut această soartă.

Vom reveni cu informații despre această speță.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cazul huliganilor care au aruncat în aer coșul de gunoi din Crâng

  • Păi de ce sa pateasca ceva? Intr o societate bolnava, a fi normal e anormal. In EU isi luau un 500 amenda pe loc dar in Romania e ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.