Cazul polițistului beat la volan. „A depășit 4-5 mașini, nici n-a văzut stopul”

E vorba de un întreg comportament pernicios al polițistului Bogdan Soare, nu doar de o banală neatenție într-o intersecție.

E mărturia cuiva care a văzut ce s-a întâmplat dimineața, la 05.20, la ieșirea din night-clubul „OK” dinspre Pietroasele.

„Când a plecat din club a făcut-o cu scârțăit de roți. Au plecat atunci mai multe mașini. În cei 300 de metri de la club până la drumul național a călcat BMW-ul „la blană”, cum se spune. A depășit cele 4-5 mașini care erau înainte. Nu știu ce voia să demonstreze. În intersecție, la stop, nici vorbă să oprească. Parcă a vrut să facă o acrobație. A intrat cu viteză în intersecție, ca să ia curba spre Buzău. De aici, știți și dvs.. Ce pot să vă mai spun e că săracul șofer de pe duba aia era speriat, praf. Cu ambulanța m-am întâlnit la ieșirea din Buzău”, a povestit acesta.

Două probe de sânge i s-au prelevat polițistului buzoian. Prima a avut o alcoolemie de 1,57 g/l, a doua 1,42 g/l. Informația e oficială, comunicată de procurori

Există o mărturie că Bogdan Soare a plecat precum „Regele Șoselelor” și din clubul Tess din Buzău și a trecut glonț pe lângă un echipaj de poliție care s-a făcut că nu-l vede.

Dacă spusele acestor martori sunt corecte reiese că n-a fost un „accident”, ci că polițistul a căutat-o duminică dimineața cu lumânarea.

Dacă șefii din Poliția Buzău au informații că Bogdan Soare n-a fost la prima abatere cu al său BMW, atunci ar trebui să-i desfacă acel contract de muncă. Un astfel de comportament nu e compatibil cu statutul de polițist, mai ales la rutieră.

S-a mai spus, e deja un lucru comun, dar polițiștii, magistrații și chiar primarii trebuie să aibă un comportament impecabil în societate. Dacă nu le convine, să-și aleagă alte meserii.

Tânăra de 19 ani din mașina polițistului e în comă indusă la spital, conectată la aparate. Familia și cunoscuții se roagă că ea va putea respira singură când va fi deconectată.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Cazul polițistului beat la volan. „A depășit 4-5 mașini, nici n-a văzut stopul”

 • Acest individ nu are ce cauta in randul celor care isi fac datoria fata de societate si institutia numita Politie. Prin aceasta atitudine a demonstrat ca a sfidat toate legile si regulamentele rutiere, a reusit sa distruga viata unei tinere ca sa demonstreze ce…ca el este inspector de politie si ca este un fel de ayatollah al soselelor. Astfel de specimene nu ar trebui sa faca parte din randul politistilor. Ce exemplu a dat el societatii, tinerilor si subordonatilor?

 • Bine ai punctat Klaxxy !

 • Păi cum să-şi permită el cu BMW-ul lui de ,,mari” fitze să meargă încet, precum un neica-nimeni cu o rablă ???!
  El e poliţaiul lui peşte, tupeist prin meserie, cu leafă mare, cu ,,bemveu”, cu o gagicuţă lângă el, dornic s-o impresioneze…. Vaaai, cine mai era ca el ??!
  Asta ca să înţelegem puţin şi psihologia acestui gen de indivizi… Cu atât mai mult cu cât ocupă funcţii de autoritate ! Foarte bine (chiar şi exagerat de) BINE PLĂTITE + respectul (sau mai degrabă TEAMA) de care se bucură din partea oamenilor, astfel încât ajung să se creadă… mici dumnezei (oriunde, inclusiv în trafic).

  Şi pentru că UNDE-I LEGE, NU-I TOCMEALĂ, trebuie să i se dea şi acestui individ (din cale-afară de iresponsabil !!!!) o lecţie pe măsură: DAT AFARĂ DIN POLIŢIE (şi asta cât mai URGENT !!!!!!!!!!) + PUŞCĂRIE CU EXECUTARE (în caz că, Doamne fereşte, fata nu va supravieţui) !

 • Asteptam reactia oficiala a conducerii IJP Buzau , poate o cereti dumneavoastra domnule Tereaca…….
  Imaginea politistilor buzoieni iar a fost murdarita si nu de un simplu agent de politie ci de un ofiter care ar trebui sa fie un exemplu pentru colegi si societate prin conduita si comportament

 • In acest caz sunt multe semne de intrebare despre toleranta sefilor lui, despre toleranta examenului psihologic,comportare necorespunzătoare, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției.

 • Dedicam tuturor celor ca el…Parazitii “Antimilitie !”
  :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.